• Beste leden, ouders en supporters,

Na de eerdere berichtgeving kunnen wij u nu mededelen dat alle wedstrijden van het aankomende weekend zijn afgelast. De KNVB heeft vandaag dit besluit genomen.

Dit betekent dat alle competitiewedstrijden, zowel UIT als THUIS, gespeeld door Brabantse voetbalteams tot en met maandag 16 maart zijn afgelast. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken.

De KNVB volgt hiermee het advies van NOC*NSF. Dit advies geldt voor alle sportclubs in Brabant, in alle verschillende sporten ongeacht het niveau. Hiermee worden de Brabanders volgens de sportkoepel gestimuleerd gehoor te geven aan het beperken van de sociale contacten.

De afgelaste wedstrijden worden op een later tijdstip ingehaald. De KNVB komt per competitie zo snel mogelijk met de inhaaldata.

SV Deurne houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en communiceert zodra er nieuws is over trainingen en/of wedstrijden via de gebruikelijke communicatie kanalen.

Sportieve groet,
    Bestuur SV Deurne