• Begin deze competitie was de wedstrijd tegen Venray een offday maar dat bleek/blijkt de koploper. Vandaag was helaas weer een collectieve offday: De Ster was veel feller en had de wil om te winnen en daartegenover stond Deurne dat de bal niet in de ploeg kon houden en telkens achter de bal aan moest. Tegenvaller was zeker dat Louwers na een kwartier met een ernstige schouderblessure van het veld moest.
    Enige positieve van deze middag was dat weer 2 spelers van JO19-1 hun debuut konden maken (Thijs van der Heijden en Rens Joosten) en dat ook Schaefer en Van Deursen van JO19-1 op de bank zaten waarbij Schaefer minuten kon maken.

Veel woorden moeten we niet aan de wedstrijd wijden: na een snelle 1-0 achterstand en het uitvallen van Louwers (vervangen door Vd Steijn) werd met 4 man achterin gespeeld om de aansluiting te kunnen pakken, maar het was alleen De Ster dat aan echt gevaarlijke aanvallen toekwam. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd besliste De Ster met 3 goals de wedstrijd in hun voordeel.

Na de rust kwam Kuijpers voor Sabbar en Vd Heijden voor Steeghs.
    Het wedstrijdbeeld bleef hetzelfde: De Ster in de aanval en het was aan Verhoeven dat het bij 5-0 bleef deze wedstrijd. Deurne kon er geen kans tegenover zetten ondanks de inzet van de ingevallen aanvallers Schaefer en Joosten voor Vd Werf en Matheij.
    Op naar de derby van 7 mei a.s.: we hopen dan weer de wil te zien bij SV Deurne!

Verhoeven, Louwers (Vd Steijn), Steeghs (Vd Heijden), Y. Veeneman, Sabbar (Kuijpers), Plas, Geven, Groen, Matheij (Joosten) Van der Werf (Schaefer)