•  
   
   
  Op de dag dat eigenlijk het KNVB Schoolvoetbaltoernooi Deurne 2020 zou plaatsvinden, woensdag 1 april, moeten wij jullie helaas laten weten dat er dit schooljaar geen KNVB Schoolvoetbaltoernooi in Deurne zal plaatsvinden.
   
   
  De afgelopen weken hebben we vanuit de werkgroep voor het toernooi in Deurne nog geprobeerd te gaan voor een nieuwe datum later in het schooljaar. Maar afgelopen vrijdag kwam het bericht van KNVB Schoolvoetbal dat zij het voor dit schooljaar stopzetten. Als lokale organisatie van het toernooi vallen wij onder de maatregel 'tot 1 juni geen festivals, evenementen en toernooien met veel deelnemers en bezoekers'.
   
   
  Voor de periode na 1 juni tot aan de zomervakantie is de onzekerheid voor de organisatie van een toernooi zo groot als het Schoolvoetbaltoernooi in Deurne (met maar liefst meer dan 350 ingeschreven deelnemers en daarbovenop alle begeleiders, bezoekers en mensen van de organisatie) te groot. Vandaar dat de KNVB de overkoepelende organisatie van de toernooien, waar wij bij aangesloten zijn, heeft stopgezet. Zij geven aan dat er geen andere mogelijkheid is dan het stopzetten van de organisatie van de toernooien voor dit schooljaar. Als lokale werkgroep moeten en willen wij ons hier natuurlijk aan houden. Om er zo alles aan te doen om het coronavirus onder controle te krijgen. Gezondheid en veiligheid van iedereen is nu het belangrijkste.
   
   
  We vinden het als werkgroep ontzettend jammer, voor alle deelnemers (zeker de groep 8-ers!), begeleiders, ouders en vrijwilligers in de organisatie. Zodra het weer kan, we hopen meteen na de zomervakantie, starten we als werkgroep de organisatie van het toernooi voor het volgende schooljaar weer op, om zo de editie van 2021 tot een groot succes te gaan maken. Daar gaan we samen voor!
   
   
  We hopen op jullie begrip voor dit lastige en jammere, maar noodzakelijke besluit.
   
   
  Voor nu aan iedereen veel gezondheid toegewenst en hopelijk tot volgend jaar!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Werkgroep KNVB Schoolvoetbaltoernooi Deurne SV Deurne & ZSV & Leef! Deurne Thijs Matla, Tiago da Silva, Anthony Beijers, Peter Witte, Marie-Louise Slaats, Marilyn Bots, Sabrina Genevasen, Jean-Paul v.d. Heijden, Daphne Knijnenburg
   
rfwbs-slide