• In deze doldwaze en voor de neutrale toeschouwer boeiende wedstrijd gebeurde er van alles, maar het eindresultaat voor SV Deurne was dat er weer geen punten werden behaald in deze zes- puntenwedstrijd thuis tegen Heeze.
    Evenals vorige week keek Deurne binnen no time tegen een 0-2 achterstand aan. In de 5e minuut was het Derks die na een goede actie van Van Seggelen door het centrum ongehinderd door kon lopen en beheerst afrondde. Zeven minuten later leidde knullig balverlies op links tot een makkelijke doorgang van een Heeze-speler, die op de rand zestien aflegde op de inkomende Van Seggelen 0-2. Kort daarna ontsnapte Deurne aan de 0-3 toen een bal op de buitenkant van de paal belandde. In de 24e minuut moest Jan Kuipers invallen voor de in eigenlijk de eerste aanval van Deurne aan zijn knie geblesseerde Parfait Luwawa. Kort daarna kwam Dennis Groen op links goed door, maar zijn voorzet kon door de spitsen net niet worden binnen gewerkt. Op het half uur leek het doek definitief te vallen toen Van Galen na een goede diepe bal werd weggestuurd en vrij makkelijk twee verdedigers uitspeelde om vervolgens de 0-3 te laten aantekenen. De wedstrijd leek gespeeld, maar Deurne leek te herrijzen toen het in de 31e en 37e minuut twee keer wist te scoren uit een vrije trap Groen. Eerst schot hij vanaf een meter of 20 perfect in de rechter onderhoek en daarna krulde hij de bal voor, die door Stefan van der Werf werd binnengelopen. Nadat Heeze nog een mogelijkheid had op de 2-4 was het Deurne dat in de laatste minuten voor rust meer druk wist te zetten en tot een drietal kansen kwam. Helaas konden Thijs Matheij en van der Werf de bal niet in het doel krijgen en werd met 2-3 de rust bereikt.
    In de 2e helft bleef Luc Veeneman in de kleedkamer achter en werd vervangen door Job Steeghs. Ook Heeze wisselde, Doezé werd vervangen door de uit België teruggekeerde Gijs Moerenhout.
    In de 51e minuut wist Deurne langszij te komen na een goede actie op links van Van der Werf, die Matheij in stelling bracht 3-3. De Deurne- aanhang ging er eens goed voor zitten, zeker toen Groen in de 54e minuut opnieuw mocht aanleggen voor een vrije trap, helaas ging dit keer zijn schot hoog over de goal. Heeze wist uit de tegenaanval een vrije trap af te dwingen, die leidde tot de 3-4 via een kopbal van Van Lierop in de uiterste onderhoek . Nauwelijks 2 minuten later keek Deurne weer tegen een achterstand van twee doelpunten aan, toen Heeze over rechts vrij mocht doorkomen en enigszins gelukkig de bal via de knie van Van Lierop in het doel zag belanden 3-5.
    Weer leek de wedstrijd beslist, maar Deurne kwam terug tot 4-5 via een schitterende eigen goal met het hoofd door Van Seggelen na een indraaiende diepe bal van Jan Kuipers. Robin Verhoeven wist direct daarna met een fraaie redding Heeze van de 4-6 af te houden in een rommelige fase waarin 5 gele kaarten vielen, waarvan Van Galen er twee in ontvangst mocht nemen, rood derhalve.
    Zoals al vaker dit seizoen leidde een man-meersituatie voor Deurne tot een doelpunt van de tegenstander. Direct nadat Deurne aanvallend wisselde (Reduan Idrissi voor Bart Nelemans) maakte Job Steeghs in de 77e minuut onnodig hands aan de rechterkant van de zestien. Derks schoot de penalty onberispelijk binnen, alsnog 4-6, waarmee de wedstrijd gespeeld was. Verder dan een kopbal net naast van Idrissi kwam Deurne niet meer, wel wist Deurne uit frustratie in de blessuretijd nog twee gele prenten te pakken, waar Heeze er één tegenover zette.
    Omdat ook Venray wist te winnen bij Limburgia, zag Deurne zowel Venray als Heeze op de ranglijst voorbij komen en wist ook SSS’ 18 weer een punt te pakken. Gevolg is de 13e plek, Deurne onwaardig en aan het begin van het seizoen absoluut niet verwacht. Het is nu aan de spelers de rug te rechten en als team te strijden voor de punten in de komende wedstrijden uit tegen SSS’18 en thuis tegen Wilhelmina ’08. Inzet is vanaf minuut één vereist.

Opstelling Deurne: Verhoeven- Nelemans ( 77’ Idrissi)-Y. Veeneman- L. Veeneman (46’ Steeghs)-van den Broek- Lammers- Loverbos- Groen- Matheij- van der Werf- Luwawa ( 24’ Kuipers).