• De openingsfase van de wedstrijd Limburgia-Deurne was rommelig. Mede door de wind was Limburgia net iets meer op de helft van Deurne te vinden, zonder gevaarlijk te worden. In de 20e minuut was het Parfait die een teenlengte te kort kwam om de keeper van Limburgia te passeren. Na een half uur spelen zag Dennis de keeper ver voor zijn doel staan, en waagde een poging van eigen helft. Op het nippertje werd de 0-1 voorkomen door de keeper.
    Direct daarna was het weer Dennis die een afvallende bal na een corner op de paal schoot.
    Pas net voor rust kwam Limburgia voor het eerst in scoringpositie na een fout in de opbouw van Deurne. Iedereen nam al genoegen met een terechte 0-0 ruststand, totdat Dennis het toch nog eens probeerde. Wederom de paal voorkwam de 0-1.

Direct na rust wist Limburgia de 1-0 te scoren met een droge schuiver in de hoek na een communicatiefout in de 16 van Deurne. De wedstrijd kantelde door deze treffer compleet en binnen een kwartier maakte Limburgia de 2-0 en 3-0.
    Deurne kon hier maar heel weinig tegenover zetten. Het was Luuk die een kwartier voor tijd de enige echte kans van de 2e helft van de doellijn gered zag worden na een corner.
    10 minuten voor tijd werden Jan en Thijs gewisseld voor Lars en Daan. Mooi moment voor Daan Boerenkamp, hij maakte hierbij zijn officiële debuut voor SV Deurne 1.
    5 minuten voor tijd liep Limburgia na een counter nog uit naar 4-0.
    Donderdag staat de uitwedstrijd voor de beker tegen Sparta ‘25 uit Beek en Donk op het programma. Aanvang 19.30 uur.

Opstelling:
    Verhoeven-Nelemans-L. Veeneman-vd Broek-Kuijpers-Loverbos (El Idrissi)-Lammers-Groen-Kuipers (van Stipdonk)-Matheij (Boerenkamp)-Luwawa