• Doorstroming naar Deurne 1 van Daan Knijnenburg (Deurne 2), Siem Nijssen (Deurne JO19) en Jorg van Deursen (Deurne JO19) per seizoen 2022-2023

  Dit seizoen hebben diverse jonge spelers hun debuut kunnen maken bij Deurne 1, een mooie ontwikkeling vanuit een talentvolle lichting !

  Komend seizoen zullen Daan Knijnenburg (Deurne 2) en Siem Nijssen (Deurne JO19) aansluiten bij Deurne 1 om daar hun kans te pakken. Ook Jorg van Deursen (Deurne JO19) zal één van de drie keepers van Deurne 1 zijn komend seizoen.

  Daan speelt dit seizoen voor het 1e jaar bij Deurne 2 op het middenveld en ondanks dat resultaten enigszins tegenvallen is Daan een stabiele factor gebleken en op meerdere posities inzetbaar.

  Siem speelt als 2e jaars bij de JO19-1 als opbouwende centrale verdediger en beschikt over een goed overzicht en een fijne pass, mede waardoor JO19 in de top van de Hoofdklasse draait.

  Jorg heeft als 2e jaars bij JO19-1 afgelopen seizoen al diverse malen als reservekeeper achter Robin Verhoeven gefungeerd: tot een invalbeurt is het nog niet gekomen, maar we hebben er alle vertrouwen in als dat komend seizoen wel zo is.

  Naast deze aanvulling uit de eigen jeugd zijn wij blij te vermelden dat nagenoeg de gehele Deurne 1 selectie ook komend seizoen behouden blijft !

  Wij wensen Daan, Siem en Jorg heel veel succes komend seizoen !

rfwbs-slide