•  

  SV Deurne heeft zich voor komend seizoen versterkt met Fabijan Quirijns. De 18-jarige doelman komt over van FC Eindhoven waar hij afgelopen seizoen actief was in de JO19-1.

   

  Fabijan is op jonge leeftijd begonnen met keepen bij Unitas'59. Daar werd hij al snel opgepikt door FC Eindhoven. Doordat FC Eindhoven stopte met de jeugdopleiding maakte hij de overstap naar Helmond Sport/VVV-Venlo waar hij drie jaar gespeeld heeft, om vervolgens weer terug te keren bij FC Eindhoven. De laatste vier seizoenen speelde hij daar in de JO17 en JO19 maar aan dat avontuur komt met de overstap naar SV Deurne een einde. "Ik heb al die jaren met heel veel plezier bij FC Eindhoven gekeept. Dat was een leuk en leerzaam avontuur! Ik ben blij om mijn carrière komend seizoen voort te kunnen zetten bij SV Deurne. Na enkele leuke gesprekken kijk ik er naar uit om na de zomer aan te sluiten in Deurne!".

   

  Met de komst van Fabijan is de club erin geslaagd om een opvolger te vinden voor Joost Bukkems en Frank Derks, die allebei besloten hebben om te stoppen. "Wij zijn erg blij dat wij Fabijan aan de selectie toe kunnen voegen. Fabijan is een talentvolle keeper en hij is erg gemotiveerd om bij SV Deurne te komen voetballen. Dat is precies waar wij naar op zoek waren." Aldus trainer Frank Teeuwen.

  Fabijan Quirijns nieuwe doelman selectie SV Deurne 1

  Fabijan Quirijns nieuwe doelman selectie SV Deurne 1

rfwbs-slide