• Een vanmiddag ongeïnspireerd en futloos sv Deurne delft het onderspit in de thuiswedstrijd tegen Susteren 0-1. Dat er geen belangen meer op het spel stonden was bij beide ploegen helaas erg zichtbaar en er ontspon zich een matte wedstrijd op \"zomeravondniveau \" De thuisclub opnieuw gehavend door de vele blessures begon mede door de impulsen van Harm van der Steen nog aardig, maar nadat hij na twee spectaculaire doelpogingen na 20 minuten al geblesseerd het veld moest verlaten, was het duidelijk dat het voor het team van coach Teeuwen een lastige middag zou worden. Mede door het lage tempo bij beide teams ontstonden er weliswaar wat kansen aan beide kanten, maar tot doelpunten leidde dit niet en het was dan ook niet verrassend dat de ruststand met 0-0 bereikt werd. Iedereen verlangde toen al naar het einde en de uitslagen op eredivisie niveau kregen bij de toeschouwers meer aandacht dan deze amateurpot.... En hoewel Susteren er ook niet veel van bakte, was het toch de ploeg dat in ieder geval iets gemakkelijker en relaxter voetbalde waardoor het de schaarse aanvallen van de thuisclub gemakkelijk kon pareren.

    De thuisclub begon steeds meer tegen zichzelf te spelen en de uitbraken van Susteren werden iets gevaarlijker. Een daarvan bracht de spits van Susteren, voorbij doelman Robin Verhoeven, deze trachtte met een wanhoop poging nog te redden , maar helaas ten koste van een ( terechte ) penalty , die vervolgens feilloos benut werd, 0-1 voor Susteren in de 70 e minuut. Er kwam nog een voorzichtig eind- offensiefje van sv Deurne , dat volop wisselde, maar meer dan een schot van Stefan vd Werf, dat geweldig gekeerd werd leverde het niet op.

    Wat de middag nog zuurder maakte, waren naast de blessure van Harm, ook het ogenschijnlijk einde van de competitie door blessures van Finn en Stefan, waardoor er de komende drie wedstrijden nog flink gepuzzeld moet worden om een adequaat team op de mat te brengen, dit gegeven en een blik op de stand in de derde periode maken niet erg vrolijk.... Maar dit geeft natuurlijk ook weer de mogelijkheid voor coach Frank Teeuwen om opnieuw jeugd in te brengen zoals bijvoorbeeld vanmiddag was verdediger Nijssen echt wel een lichtpuntje.
rfwbs-slide