• Het beste van onze sportparkdienst en materiaalbeheerders hebben we gecombineerd in de nieuwe rol van gastvrouw/heer. Deze persoon vertegenwoordigt onze vereniging en is de centrale contractpersoon voor alle wedstrijd gerelateerde zaken op zaterdag ochtend of middag voor zowel onze gasten als onze eigen teams.

Hij/zij ontvangt alle leiders in onze ontvangstruimte (bestuurskamer) en geeft hen de nodige middelen, zoals ballen, vlaggen, pionnen e.d. om het veld uit te zetten en de wedstrijd te kunnen spelen. Op deze manier komen alle leiders en scheidsrechters minstens iedere twee weken in contact met deze gastheer/vrouw en kunnen wij als vereniging, indien nodig, hen informeren of bepaalde zaken bespreken en/of vragen beantwoorden. Kortom, een nieuwe manier om nog meer een vereniging te zijn waar we elkaar snel een eenvoudig kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

SV Deurne