• Ondanks de nieuwe covid-19-maatregelen kan een groot deel van de jeugd blijven trainen

De onderbouw, maar ook het overgrote deel van de midden- en bovenbouw van SV Deurne kan de komende periode blijven trainen. Om te voldoen aan de nieuwe maatregelen inzake Covid-19 is er binnen de vereniging snel geschakeld. In de praktijk betekent dit dat bijna alle jeugdteams tweemaal per week kunnen blijven trainen tussen 16.00 en 17.00 uur. Na afloop van de training gaan de spelers direct naar huis.

Volgens het trotse hoofd opleiding jeugd, Thijs Matla, is dit alles mogelijk door het grote reservoir trainers van de club én de bereidwilligheid van hen zich te schikken in de huidige situatie. Er wordt in de nieuwe situatie gewerkt met circuittrainingen onder leiding van een hoofdtrainer per lichting.