Deze week gaat de Grote Club Actie weer van start !

De verkoopboekjes worden deze week bij de trainingen uitgereikt.

Zie onderstaand schrijven voor verdere instructies.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste speler/lid van SV Deurne,

De lotenverkoop van de Grote Clubactie gaat deze week weer van start!!!!

Van elk lot dat verkocht wordt, gaat maar liefst 80% naar onze club. Dit betekent dat €2,40 per lot ten goede komt aan onze club! Maar daar hebben wij wel jouw steun bij nodig!

Wij vragen jullie om zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit seizoen is gekozen om de jeugd t/m JO-13 loten te laten verkopen. Deze extra inkomsten kunnen wij goed gebruiken om diverse activiteiten binnen jullie categorieën te organiseren.

Dit jaar willen we de opbrengst onder andere besteden aan enkele leuke doelen:

1. Panna-speel veld (4 tegen 4)
    2. Meerdaagse voetbalactiviteiten
    3. …….?

Wat wordt van jou verwacht?

Dat iedere speler minimaal 5 loten verkoopt. Is je verkoopboekje vol en wil je meer verkopen kun je contact opnemen met Sanne Fransen. Bedenk wel, hoe meer je verkoopt, hoe meer kans je maakt op leuke prijzen!

Wat kun je winnen?

• Als je 15 loten verkoopt, ontvang je een kunstleren voetbal.
    • Vanaf 25 loten of meer een originele Derbystar voetbal van de categorie waar je in speelt.
    • Het jeugdlid van elke categorie die de meeste loten verkoopt, krijgt een waardebon van Sportpunt Deurne. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimaal 35 loten verkocht hebben en de boekjes uiterlijk op de aangegeven datum (14 november)ingeleverd hebben.

Automatisch incasso

Voor iedereen geldt dat de loten verkocht worden met betaling via automatische incasso. Dat betekent dat diegene die een lot koopt een eenmalige machtiging afgeeft om het bedrag van zijn/haar rekening af te schrijven.

Het lotnummer wordt afgedrukt op het bank/giro afschrift. Je hoeft dus niet met contant geld over straat en ook geen loten meer weg te brengen. Wel zo veilig en gemakkelijk! Kijk voor meer uitleg in de verkoopboekjes.

Verkoopboekjes inleveren

De verkoopboekjes dienen uiterlijk op zaterdag 14 november te worden ingeleverd. Eerder mag vanzelfsprekend ook. De verkoopboekjes kunnen ingeleverd worden aan de bar in De Basis. De leden met de meest verkochte loten worden benaderd door de activiteitencommissie voor het in ontvangst nemen van hun prijs.

Vragen?
    Voor meer informatie over de actie kun je contact opnemen met Sanne Fransen op 06 41 25 21 98, bij voorkeur via Whatsapp of mail: sannefransen@hotmail.com.
    Ook kun je kijken op www.svdeurne.nl of www.clubactie.nl, op deze site staan o.a. ook verkooptips.

Wij wensen je alvast heel veel succes met de verkoop!

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie S.V. Deurne