• SV Deurne gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Deze week start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de organisatie van meerdaagse voetbalactiviteiten. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code
    Onze jeugdleden (t/m JO12) zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

De verkoopboekjes worden maandag 20 september en woensdag 22 september bij de training uitgereikt.

Wil je Online loten kopen? Dan kan ook via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-deurne/300556
    Vul de naam in van de jeugdspeler waarvan je de loten wilt kopen en je gegevens.

We doen het samen
    We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Ook dit jaar kun je weer mooie prijzen winnen. Zie daarvoor de memo die naar alle jeugdleden gestuurd is.

Succes met de verkoop!