• Op 29 december 2020 is Harrie Knijnenburg, een van onze oudste leden, in de leeftijd van 84 jaar overleden.

Harrie werd op 1 augustus 1948, op 12 jarige leeftijd, lid van SV Deurne. Hij maakte als speler deel uit van het kampioenselftal in het seizoen 1956-1957. Al vroeg maakte Harrie de overstap naar de veteranen en was daar ook 16 jaar voorzitter van.

In de jaren daarna trainde Harrie ook de jeugd en toen Deurne 1 in het seizoen 1993-1994 in de hoofdklasse ging spelen organiseerde Harrie de busreizen naar alle uitwedstrijden. Hij werd dat seizoen verkozen tot onze supporter van het jaar.

Harrie is SV Deurne altijd trouw blijven volgen: zijn zoon Koen en kleinzonen Daan en Giel hadden zijn speciale aandacht. Vaak was hij te vinden langs de lijn op de Kranenmortel.

De afgelopen jaren was Harrie onderdeel van de maandagochtendploeg. Met hen zorgde hij ervoor dat onze sportaccommodatie er iedere week weer perfect bijlag.

Voor zijn jarenlange inzet is Harrie benoemd tot lid van verdienste van SV Deurne. Onze vereniging verliest een trouw en zeer gewaardeerd lid.

Wij wensen zijn familie en naasten heel veel sterkte.

Bestuur en leden SV Deurne

Herinneringen aan Harrie Knijnenburg 1