• Heden kreeg onze vereniging het bericht dat Peter Derks op 66-jarige leeftijd is overleden. Peter werd op 9 jarige leeftijd lid van onze vereniging en is S.V. Deurne altijd trouw gebleven.

Vader Bert was er trots op dat zijn drie zonen, Peter, Rinie en Jan alle drie bij S.V. Deurne voetbalden. Peter werd speler van Deurne 1 en werd in 1979 kampioen met Deurne 1 onder leiding van trainer Theo van Dijk.
    Vele jaren speelde Peter in Deurne 1. Daarna was hij nog jarenlang speler in lagere elftallen.
    Later speelde zijn schoonzoon Alain van den Besselaar in Deurne 1, bijna op dezelfde positie als Peter speelde. Hij was bij vele wedstrijden aandachtig toeschouwer.

Enkele jaren geleden werd het old stars team opgericht en ging Peter op de woensdagmorgen meespelen. Ook binnen dit team was Peter een gewaardeerde speler.

Enkele jaren geleden werd een ernstige ziekte bij Peter geconstateerd. Optimistisch ging hij de behandelingen in. Helaas heeft hij deze wedstrijd moeten afgeven.

S.V. Deurne verliest in Peter een gewaardeerd lid, wiens naam voor altijd verbonden zal blijven bij onze vereniging. Wij wensen zijn vrouw Loes, kinderen, kleinkinderen en moeder alle sterkte om dit verlies een plaats te geven.

Bestuur en leden S.V. Deurne

Herinneringen aan Peter Derks 1