• Donderdagavond vernamen wij het trieste nieuws dat oud-selectiespeler Tonny van Berlo onverwachts is overleden.

Tonny maakte als behendige buitenspeler deel uit van het gouden SV Deurne van het seizoen 1978-1979. Onder leiding van trainer Theo van Dijk wist deze succesequipe destijds beslag te leggen op het kampioenschap in de Derde klasse en daarmee tevens een plaatsje in de annalen van onze club. Trouwe supporters van die tijd zullen ongetwijfeld de befaamde ‘Van Berlo-truc’ nog op hun netvlies hebben staan. Menig tegenstander werd met deze onnavolgbare draaibeweging door Tonny het bos ingestuurd.

Van Berlo is na zijn actieve voetbalcarrière jarenlang betrokken geweest als trainer c.q. leider van Deurne 2 en diverse jeugdelftallen. Verder was Tonny jaarlijks de grote kartrekker en animator tijdens de organisatie van de Kranenmortelloop. Met zijn kenmerkende omroepstem heeft hij bij velen voor altijd een blijvende herinnering achtergelaten.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar alle naasten, familieleden en overige bekenden van Tonny. Wij wensen jullie veel kracht en steun toe in deze moeilijke periode.

Bestuur en leden SV Deurne

In memoriam: Tonny van Berlo