• In verband met de geldende Corona maatregelen zijn met de gemeente Deurne diverse scenario’s besproken met als resultaat dat, onder de hieronder beschreven voorwaarden, publiek is toegestaan, met een maximum van 750 personen.

Om toch zoveel mogelijk mensen de wedstrijd te kunnen laten kijken wordt de wedstrijd via het Youtube kanaal van ZSV gestreamd, met live-commentaar.

Vanwege Corona gelden voor degene die naar het sportpark wil komen gelden de volgende specifieke voorwaarden:

Alleen toegang met een toegangskaart + identiteitsdocument + een geldig coronatoegangsbewijs (een vaccinatiebewijs/herstelbewijs/testbewijs aan te tonen via de QR-code op de Coronacheck-app of een papieren coronabewijs via CoronaCheck.nl. Klik hier voor meer informatie over het verkrijgen van een testbewijs (Testen voor toegang).

Een geldig coronatoegangsbewijs in combinatie met identiteitsdocument is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te overleggen, wel een toegangskaart.

Er geldt vanwege deze voorwaarden op het sportpark dan geen 1,5 meter afstand-regel.

Het terrein zal worden afgesloten en we zijn verplicht met toegangskaarten te werken. De toebedeling van dit beperkte aantal kaarten is door de besturen van ZSV en SV Deurne in goed overleg met elkaar afgestemd.

SV Deurne heeft haar kaarten toebedeeld aan de familie en vrienden van de Deurne 1 spelers en stafleden, clubvertegenwoordigers, sponsoren, vrijwilligers en de supportersvereniging.

We hopen dat de eerstvolgende Kranenmortelderby in de competitie, op zondag 5 december a.s., weer als vanouds bijgewoond kan worden!

Met sportieve groeten,

Bestuur SV Deurne