•

Jac Megens is woensdag 2 september 2020 op 71-jarige leeftijd overleden. Jac werd op 1 augustus 1979 lid van SV Deurne en in zijn ruim vier decennia omspannende lidmaatschap heeft hij ontzettend veel voor de vereniging betekend.
    Jac is Lid van Verdienste van SV Deurne en Vrijwilliger van het Jaar - seizoen 2003-2004.

Oud-voorzitter Kees Brood: “Jac is eind jaren zeventig van vorige eeuw bij SV Deurne komen voetballen. Vanwege zijn functie bij de Rabobank kwam hij in Deurne wonen en werd mijn buurman. Medio tachtiger jaren wist ik hem te interesseren voor de functie van penningmeester in het bestuur van SV Deurne. Jac is vanaf het begin van zijn lidmaatschap erg betrokken geweest bij de vereniging. Naast penningmeester van de vereniging was hij actief in de stichting Sportaccommodatie, de bouwcommissie vernieuwing velden en gebouwen, diverse jubileumcommissies, de sponsorcommissie, de redactie van het clubblad, jeugdtrainer en –leider, de veteranen, de maandagochtendploeg en rondom de historische bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Er was geen klus waar Jac nee tegen zei. En hoewel het bovenstaande rijtje al imposant te noemen is vergeet ik er waarschijnlijk nog een paar.

Jac was een echte clubman. De titel van Vrijwilliger van het Jaar in het seizoen 2003-2004 en die van Lid van Verdienste doen recht aan zijn inzet voor de club. In 2006 ontving Jac een Koninklijke onderscheiding, onder andere wegens zijn verdiensten voor SV Deurne.

Zolang zijn gezondheid het toeliet was hij uitermate betrokken bij het wel en wee van de vereniging, haar leden en de maatschappij eromheen.”

We wensen Diny, zonen, schoondochters en kleinkinderen heel veel sterkte.

Bestuur en leden SV Deurne