• Afgelopen zondag kwam Boekel sport naar de kranenmortel waar SV Deurne nog een appeltje mee te schillen had na de wedstrijd in Boekel in het begin van het seizoen, toen werd de wedstrijd gestaakt en vielen er 2 rode kaarten aan de kant van SV Deurne. Verder waren 3 punten ook noodzakelijk om aansluiting te vinden bij de top 5.

In het begin van de wedstrijd was het al snel duidelijk dat Deurne voetballend de betere ploeg was, maar toch kwam Deurne moeilijk door de fysiek sterke verdediging van Boekel sport. Daardoor kreeg Deurne weinig goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Totdat Lars van Stipdonk via de linkerkant met een prachtige actie langs zijn tegenstander komt, vervolgens de bal goed naar het midden speelt en via Pieter Steeghs en Tom Schepers komt de bal bij Ruben Sonnemans die de bal kalm in de lange hoek schuift, 1-0. Verder in de 1e helft geen grote mogelijkheden en zo gaat Deurne met een 1-0 voorsprong thee drinken.

Deurne kwam goed de rust uit. Ze waren sterk in de duels en voetbalde beter, snel in de 2e helft komt de bal op een aparte en vooral pijnlijke manier via Lars van Stipdonk terecht bij Ruben Sonnemans terecht, die had de keeper wat te ver voor zijn doel zien staan en schiet van 40 meter prachtig raak! 2-0. Ook Boekel kreeg daarna nog mogelijkheden maar die werden er goed uitgehouden door doelman Robin Verhoeven. Deurne bleef de rest van de wedstrijd heel rustig en kan de wedstrijd daardoor goed uitspelen.

Eindsignaal! Deurne wint met 2-0 van Boekel sport en vind aansluiting bij de Top 5! Volgende week gaat SV Deurne 2 op bezoek bij de nummer 3 van de ranglijst, Rhode 2.