• Met trots presenteert TZ, namens SV Deurne, Joost Bukkems en Teun van Deursen als nieuwe trainers van SV Deurne 2, als opvolgers van Dennis van Stiphout die na 2 seizoenen gaat stoppen.

    Dit seizoen zijn Joost (28 jaar, fysiotherapeut) en Teun (30 jaar, docent lichamelijke opvoeding) de trainers bij JO17-1 en zij willen graag een volgende stap maken in hun trainerscarrière. Op dit moment volgen zij beiden de UEFA-C opleiding bij de KNVB.

    Joost is jarenlang keeper geweest bij SV Deurne 1 en is dus bekend met het klappen van de zweep; Teun is sinds dit seizoen verbonden aan SV Deurne en is hiervoor aan de slag geweest bij de buren van SPV.

    Erwin Boerenkamps namens TZ: “Het is geweldig als je ambitieuze mensen bij de club kunt aanstellen als eindverantwoordelijken voor SV Deurne 2. Dit past perfect in het plaatje om eigen spelers en trainers op te leiden. We hebben veel vertrouwen in een prettige en succesvolle samenwerking.

    De komende periode hopen we nog nader te kunnen berichten over de verdere staf en spelersgroep voor het seizoen 2021-2022 van SV Deurne”.

rfwbs-slide