•

Deze zomer maakt Joris van den Heuvel de overstap van RKSV Liessel naar SV Deurne. Met de komst van de 21-jarige middenvelder heeft SV Deurne de selectie voor seizoen 2020-2021 zo goed als rond.

Ondanks zijn jonge leeftijd speelt Joris al vijf jaar in het eerste elftal van Liesselnaren. In die tijd maakte hij onder andere een kampioenschap mee waardoor Liessel nu in 3e klasse acteert. Joris is al jaren een belangrijke schakel als betrouwbare kracht op het middenveld. In het dagelijks leven werkt Joris als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Rinus Louwers. Vanuit die rol is hij al goed bekend met de club en met een groot deel van de selectie.

Joris is zijn oude club dankbaar voor de leuke en leerzame tijd. "Ik heb het altijd heel erg goed naar mijn zin gehad bij RKSV Liessel. Dat maakt het voor mij ook lastig om de club te verlaten, maar ik wil graag de uitdaging aan gaan om bij SV Deurne op een hoger niveau actief te zijn!".

SV Deurne is erg content met de komst van de nieuweling. Erwin Boerenkamps namens Technische Zaken over zijn komst: "Met Joris krijgen wij er een jonge en talentvolle speler uit de regio bij. Als club willen wij naast ons eigen talent ook graag regionaal talent de kans bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen op een hoger niveau. De komst van Joris past zeker in dat plaatje!” Joris is na Fabijan Quirijns, Quincy Plas en Jorn Dekkers de vierde nieuweling in de selectie van SV Deurne.

JORIS VAN DEN HEUVEL NIEUWE AANWINST SV DEURNE 1