• SV Deurne heeft sinds vandaag een nieuwe aanvoerder PR & Communicatie. Rens Joosten, die momenteel zijn afstudeertraject bij de club doorloopt, neemt het stokje over van Jelle van der Steen die 7 jaar de leiding heeft gehad en op eigen initiatief een stapje terugdoet.

Rens is, zoals sommigen zullen hebben gemerkt, bezig met zijn afstudeeronderzoek naar de communicatie van de club. Rens zal in de komende maanden dan ook intensief aan de slag gaan met het creëren van een communicatiebeleid voor zowel alle interne als externe partijen.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat wij van het PR -en communicatieteam de komende maanden de mooie ontwikkelingen binnen de club naar buiten kunnen laten zien!”

Rens neemt het stokje over van Jelle van der Steen. Jelle heeft zeven jaar lang de communicatie rondom de club gecoördineerd en doet nu bewust een stap terug. Jelle zegt zelf:

“Met veel plezier kijk ik terug op een mooie tijd en verwacht dat Rens en het team PR & Communicatie de komende maanden mooie stappen gaan maken!

Mijn hart blijft sowieso bij SV Deurne en zal ook bij de club betrokken blijven.

Ik “stap” over van de communicatie van de club SV Deurne naar de communicatie voor www.CryptoBieb.nl  en Yourcryptolibrary.com: mijn volgende stap”

“Jelle heeft de afgelopen jaar veel bereikt als aanvoerder van PR & Communicatie en we bedanken hem voor zijn tomeloze inzet en betrokkenheid. Daarnaast wensen we Rens veel succes met deze nieuwe uitdaging”, aldus Niek Fransen, bestuurslid SV Deurne. Jelle wordt op een later moment door de verenging in het zonnetje gezet.

Over Rens

Rens Joosten, 22 jaar oud, is een Deurnese jongen en speelt zelf in het zevende elftal van de club. Op dit moment volgt hij de opleiding Communicatie op de HAN in Nijmegen, waar hij dit jaar zijn afstudeertraject voltooid. Sinds februari heeft hij al enkele taken rondom de communicatie van de club op zich genomen. De komende maanden gaat hij, samen met het team, een nieuw communicatiebeleid opstellen met als doel de communicatie verder te professionaliseren.