Zoeken
Alle helden op het veld

Alle helden op het veld

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van ons eerste vond zondag traditiegetrouw de seizoen afsluiting plaats op ons zonovergoten sfeervolle sportpark.

De spelers en staf hebben een enerverend seizoen achter de rug en hebben zich ook tijdens deze wedstrijd van hun goede kant laten zien. Een mooie wedstrijd eindigend in 2-2 met lijfsbehoud in de eerste klasse als gevolg door een selectie waar onze aanstormende jeugd haar waarde al heeft laten zien. Hulde aan alle spelers, trainers en staf, die met vertrouwen het volgend seizoen in kunnen gaan.

Deze dag eren wij ook alle vrijwilligers, spelers, teams en supporters die alles ook dit jaar weer mede hebben mogelijk gemaakt en onze vereniging tot een mooi geheel maken. In de rust werd de JO15-1 gekroond tot jeugdteam van het jaar, Deurne 3 kreeg de titel seniorenteam van het jaar en Joop Goossens werd de bijbehorende schoen als clubspeler van het jaar overhandigd.

Na de wedstrijd bleek dat Dennis Groen de meeste stemmen had ontvangen voor de titel selectiespeler van het jaar en ook voor hem een schoen als aandenken, aangevuld met alle eer en bloemen, zoals uiteraard alle winnaars ten deel viel.

Na de wedstrijd werd op het veld stilgestaan bij het afscheid van Jan Brands als sponsor namens GP Batteries. Onder toeziend oog van zijn familie en de spelers van het kampioenselftal van 2008 kreeg onze meest enthousiaste supporter een reclamebord uitgereikt.

Laurens Smets, een even zo trouwe supporter werd door Frank Teeuwen gehuldigd als supporter van het jaar. Voor een levenslang SV Deurne werd Maarten Munsters in het zonnetje gezet als Vrijwilliger van het jaar, een voorbeeld voor velen die onze vereniging maakt tot wie we zijn.

Tenslotte had het bestuur besloten om twee leden extra in het zonnetje (letterlijk en figuurlijk) te zetten door zowel Ria Manders als Jack Keijsers tot Lid van Verdienste te benoemen met bijbehorende gouden speld als grote dank en aandenken voor jarenlange ondersteuning, in vele rollen binnen SV Deurne.

Laatste nieuws

ALV 13 november

13 November ALV UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING MAANDAG 13 NOVEMBER 2023 Bij deze nodigt het bestuur