Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
In het seizoen 2024-2025 weer ‘een Seijkens& …

In het seizoen 2024-2025 weer 'een Seijkens' te bewonderen in blauw-wit: Luuk Seijkens naar SV Deurne!

In de afgelopen periode zijn gesprekken gevoerd met de spelers van Deurne 1 en Deurne JO23 om te komen tot een selectie voor het seizoen 2024-2025. De spelersgroep blijft nagenoeg intact, maar we houden als TZ en staf onze ogen open en blijven ook in contact met (jeugd)spelers met een SV Deurne-achtergrond die elders voetballen in verband met een eventuele komst naar SV Deurne. Zo ook met Luuk Seijkens die al jaren een vaste waarde is bij Neerkandia, maar die ook nog een korte periode bij de jeugd van SV Deurne is aangesloten en waarmee wij afgelopen jaren contact hebben gehouden.

Luuk is een speler die in de voorhoede van SV Deurne een mooie aanvulling kan vormen op andere jonge spelers uit de jeugd die de afgelopen periode al volop meedoen in Deurne 1. In navolging van pa Hans Seijkens, oom Marcel en oom Marijn Seijkens die allen zeer verdienstelijk hebben gespeeld bij SV Deurne, is de volgende lichting Seijkens aan zet met de komst van zoon/neef Luuk.

Luuk Seijkens over zijn stap: “Ik heb het de afgelopen jaren goed naar mijn zin gehad bij Neerkandia. De overstap van Neerkandia naar SV Deurne aankomend seizoen is voor mij een mooie sportieve uitdaging. Ik kijk uit naar volgend seizoen!”

Erwin Boerenkamps namens TZ: “Met de juiste instelling en ambitie blijkt dat een speler die op een iets lager niveau dan SV Deurne speelt, goed kan aanhaken bij SV Deurne. Gert Swinkels (Neerkant) en Joris van den Heuvel (Liessel) zijn hier goede voorbeelden van in de afgelopen seizoenen: zij zijn onbetwiste basisspelers geworden. Wij zien deze kans ook voor Luuk en wensen hem alle sportieve succes toe.”

We houden jullie de komende periode up to date over alle ontwikkelingen rondom de selectie.

Laatste nieuws