Zoeken
Ode aan de scheidsrechters van onze lokale clubs!

Ode aan de scheidsrechters van onze lokale clubs!

Het scheidsrechterscollectief van SV Deurne, ZSV en Racing boys heeft de halfjaarlijkse teamavond gehouden.

 

In het afgelopen half jaar was het collectief aanwezig bij 91 wedstrijden van ZSV en SV Deurne, zowel bij de heren als bij de dames.

 

Over het algemeen voelen onze scheidsrechters zich gewaardeerd door de spelers: er wordt echt wel eens commentaar gegeven of beslissingen, maar over het algemeen is de stemming tijdens de wedstrijd prima en kan na afloop in de derde helft de wedstrijd geëvalueerd worden.

 

Twee keer per jaar komen de scheidsrechters met hun partners bij elkaar voor een borrel tijdens een gezellige avond.

 

Afgelopen zaterdag was het gezellig tijdens de avond: er werd gezongen, gedanst en gelachen. De fluitjes hadden onze mannen thuisgelaten.

 

Tijdens de avond werd afscheid genomen van Noud Slaats. Noud was vele jaren de gastheer bij ZSV en was de steun en toeverlaat van onze scheidsrechters. Noud werd in het zonnetje gezet en kreeg een Jupiler bierpakket om thuis van te genieten. Toch hebben de scheidsrechters de hoop nog niet opgegeven voor een rentree. De afspraak is gemaakt dat hij het bierpakket dan weer inlevert.

 

De avond werd op tijd afgesloten: de volgende dag stonden er weer wedstrijden op het programma.

 

Voel je je aangesproken en zie je het wel zitten om op zondagmorgen bij ZSV of SV Deurne een wedstrijd te leiden, dan kan je contact opnemen met Jack Keijsers (jack.keijsers@upcmail.nl of 06-28197177).

 

Het resterende seizoen staan er nog veel wedstrijden op het programma, het collectief is er klaar voor.

 

Jack Keijsers

Laatste nieuws