Search
Close this search box.
Zoeken
Prins Thijs I: scepter weer ingeruild voor voetbal …

Prins Thijs I: scepter weer ingeruild voor voetbalschoenen

In de voetsporen treden van SV Deurne coryfeeën als Kees Brood, Leon Verdonschot en Jo Verheijen. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Wel voor Thijs Matheij als (64e en 65e) prins van De Peelstrekels! Een eervolle uitverkiezing, de scepter zwaaien in het Peelstrekelrijk.

Voor Thijs – en secondanten Daan en Sjors – waren het drukke tijden. Niet alleen tijdens carnaval maar ook in de weken voorafgaand met onder andere kletsavonden, recepties en optochten. Een intensieve periode waarin de volle aandacht logischerwijs uitging naar het carnavalsfeest. Tot tevredenheid van Thijs en Daan werden gelijktijdig de nodige punten bij elkaar gevoetbald met overwinningen tegen SC Susteren, Chevremont en Venlosche Boys.

Inmiddels is carnaval achter de rug en is het ‘normale’ leven weer begonnen. Van Prins Thijs naar Meester Thijs, van scepter en steek naar SV Deurne tenue en voetbalschoenen.

Voorafgaand aan de training van afgelopen dinsdag stond de selectie van het eerste elftal nog één keer stil bij carnaval. Daarbij werd Thijs een cadeau aangeboden als herinnering aan deze bijzondere periode. Een erg mooi gebaar van de spelersgroep!

Alle focus kan nu weer terug naar het voetbalveld. Laten wij hopen op een mooi vervolg van de competitie na de succesvolle herstart na de winterstop. Te beginnen met de uitwedstrijd tegen Minor van aanstaande zondag.

Alaaf!

Laatste nieuws