Search
Close this search box.
Zoeken
Vijf SV Deurne Trainers Schitteren met UEFA C Yout …

Vijf SV Deurne Trainers Schitteren met UEFA C Youth-diploma

Het is tijd om wat te vieren bij SV Deurne, want maar liefst trainers hebben hun UEFA C Youth-diploma behaald. Een jaar van vastberaden toewijding, met ongeveer vijfentwintig samenkomsten en meerdere uitdagende toetsen, heeft deze trainers naar nieuwe hoogten gestuwd in hun ontwikkeling als coaches.

Dit succes werd mede mogelijk gemaakt dankzij de onvermoeibare inzet en flexibiliteit van de jeugdspelers, die enthousiast extra trainingsdagen bijwoonden om hun trainers te ondersteunen. Het is een bewijs van het wederzijdse respect en de toewijding die de clubgemeenschap kenmerkt.

Deze bijzondere prestatie werpt licht op de individuele trainers die hebben uitgeblonken in hun rol:

  1. Sander Tielens

Sander Tielens, een welbekend gezicht bij SV Deurne, heeft gedurende vele jaren verschillende leeftijdsgroepen getraind. Zijn pedagogische vaardigheden en vermogen om sterke banden op te bouwen met zijn spelers maken hem een goede coach. Sander weet zijn team te motiveren en te begeleiden met mooie resultaten als gevolg.

 

  1. Mike Klomp

Mike Klomp stapte twee jaar geleden over van Vlierden naar SV Deurne en heeft zich sindsdien bewezen als een onmisbare schakel in de club. Zijn tomeloze inzet en diepgaande betrokkenheid maken hem een ware clubman. Met zijn passie voor coaching en zijn vermogen om spelers te inspireren, heeft Mike een blijvende impact op het team.

 

  1. Wesley Goossens

Wesley Goossens, een energieke kracht binnen de club, draagt niet alleen zijn vaardigheden als voetballer over aan het veld, maar ook aan de trainingsstaf. Naast zijn eigen activiteiten als voetballer bij Deurne O23, toont Wesley zijn veelzijdigheid door zich in te zetten als trainer. Zijn toewijding aan zowel spelen als coachen is een bron van trots voor de club.

 

  1. Jordy Snellens:

Jordy Snellens heeft door de jaren heen zijn sporen verdiend als een toegewijde jeugdtrainer. Van Walsbergse teams tot de Gelijke Kansen lichtingen, Jordy’s vermogen om een sterke band te smeden met de jongste spelers en zijn tactische inzicht hebben bewondering opgewekt. Zijn voetbalkennis en pedagogische aanpak zijn verder versterkt, wat resulteerde in indrukwekkende vooruitgang.

 

  1. Luc Joosten

Luc Joosten heeft zich bewezen als een trainer van hoog niveau. Zijn scherpe inzicht in het spel en zijn vermogen om complexe concepten over te brengen naar spelers zijn heel mooi om te zien.

 

Thijs Matla, Hoofd jeugdopleiding: Nadat we afgelopen seizoen al 4 trainers hadden, nu weer 5. Ongekend hoeveel betrokken en enthousiaste trainers wij bij deze club hebben. Heel trots dat zoveel mensen willen investeren in hun eigen trainersontwikkeling en daardoor weer leren hoe ze onze kinderen bij SV Deurne weer nog meer kunnen laten genieten van de voetbalsport en nog beter dingen kunnen leren. Grote dank aan docent Tom Vrenken, genoten van zijn stijl van lesgeven!

Laatste nieuws