Search
Close this search box.
Zoeken
“Welkom bij SV Deurne” voor nieuwe jeu …

"Welkom bij SV Deurne" voor nieuwe jeugdleden en hun ouders

Op het sportpark Kranenmortel was zaterdagmiddag 4 maart de bijeenkomst “Welkom bij SV Deurne”. Voor de bijeenkomst waren de jeugdleden en hun ouders uitgenodigd die na augustus 2022 lid zijn geworden.
Bij een kop koffie/thee en een beker limonade ging Theo Goossens in gesprek met de nieuwe voetballertjes. Er kwam vanalles aan orde, zoals: Wat heb je allemaal nodig om te kunnen voetballen? Wat doen de
vrijwilligers? Hoe ga je om met ongewenste situaties? Waar staat de club voor? Hoe belangrijk zijn ouders? Zowel de nieuwe jeugdleden als hun ouders waren zeer betrokken. Wat onder andere bleek uit de vele vragen.

Vervolgens zijn de jeugdspelers en hun ouders door spelers van Deurne 1 en een bestuurslid rondgeleid langs de keuken, de kleedkamer van Deurne 1 en fysioruimte, het ballenhok en de schuur met al het
gereedschap. Tijdens de tour is kennisgemaakt met de vertrouwenspersoon van de vereniging, trainer van Deurne 1, Hoofd Jeugdopleidingen, sportpsycholoog en een vrijwilliger van het onderhoud van de accommodatie.
Eenmaal terug in de bestuurskamer heeft Maarten Smets namens het bestuur nog wat presentjes uitgedeeld: SV Deurne handdoek, cadeaubon van Sportpunt en het jubileumboek “75 jaar SV Deurne”.

Een heel goede tijd bij SV Deurne gewenst voor alle nieuwe jeugdleden!

Kees Adriaanse
Verenigingszaken SV Deurne

Laatste nieuws