• Renovatie kunstgrasveld

Heerlijk trainen en spelen op ons hoofdveld met perfecte demping, comfort en super voetbaleigenschappen is binnenkort realiteit want we gaan ons kunstgras renoveren.

Maandag 3 mei zal Topgrass uit Sint-Oedenrode de toplaag van ons kunstgras verwijderen en vervangen door een nieuwe mat die voorzien is van de nieuwste vezel, een foam voor de demping en een natuurlijke infill bestaande uit een mengsel van kurk en gemalen pijnboompitten.

Onder de bezielende leiding van Kees Brood hebben wij na een intensief proces besloten om voor een zeer hoge kwalitatieve oplossing te gaan. Zowel qua materialen, leverancier als infill. Door afscheid te nemen van de rubberen korrels nemen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en kiezen we tegelijkertijd voor een oplossing die voor alle voetballers optimaal plezier oplevert.

Na de meivakantie zullen we tijdens een officieel moment het nieuwe veld in gebruik nemen. Tegelijkertijd met het nieuwe materiaalhok met bijbehorende nieuwe ballen en karren.

De trainingen van 3 t/m 14 mei welke normaal gesproken op het hoofdveld plaatsvinden verhuizen nu naar veld 3.

Een deel van het oude kunstgrasveld wordt gebruikt voor de aanleg van een nieuw pannaveld. Dit veld komt tussen De Basis en de opslagloods te liggen en gaat vooral door onze jongste leden gebruikt worden.

Deze grote investeringen zijn noodzakelijk en belangrijk voor onze verenging, ook in deze bijzondere COVID-tijden, maar moeten ook gefinancierd worden. Dit doen we op verschillende manieren. Eén daarvan is het aanbieden van obligaties aan onze leden. Door het verstrekken van een lening ondersteun je de club, krijg je een mooie vergoeding en Doen We SV Deurne nog meer Samen !

Om dit te bewerkstelligen worden twee inloopbijeenkomsten georganiseerd: 20 mei om 20.00 uur en 5 juni om 14.00 uur, waarover wij jullie nog nader informeren.

Sportieve groet en geniet van de meivakantie,

Bestuur SV Deurne