• SV Deurne is blij mee te delen dat Peter Strijbosch volgend seizoen zal aansluiten bij SV Deurne.

Peter (20 jaar, Neerkant) is afgelopen seizoenen actief geweest bij FC Eindhoven en daarvoor bij PSV. Toeval bestaat niet: vader Peter is jaren actief geweest bij SV Deurne, o.a. binnen TZ en komt nu weer terug op het Deurne-nest.

Erwin Boerenkamps namens TZ: “Robin Verhoeven (ook een verleden bij PSV-jeugd) heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij een fantastische keeper is; bijna wekelijks is Robin “player of the match”. Het was daarom schrikken dat Robin aankondigde vanwege studie naar USA te verkassen. We hebben direct geschakeld. Afgelopen jaren hebben wij contact gehouden met Peter en zijn nu heel blij dat juist hij een rol wil vervullen bij SV Deurne met een gezonde ambitie in de 1e Klasse. Wij danken Robin voor afgelopen jaren en wensen Peter heel veel succes komende jaren!”

Peter Strijbosch over zijn komst naar SV Deurne: “Ik heb prachtige jaren gehad bij de PSV-jeugd en de laatste jaren bij FC Eindhoven, maar nu wil ik weer elke week op een mooi niveau keepen en daarnaast zorgen dat ik mijn HBO-opleiding goed kan afronden. Als klein jongetje zag ik SV Deurne al kampioen worden en nu kan ik bij deze club proberen bij te dragen aan nieuwe successen: ik heb er heel veel zin in!”

In de komende weken berichten we nog nader over de spelersgroep voor het seizoen 2022-2023.