•

Hoofd Jeugdopleiding van SV Deurne heeft besloten om zoveel als mogelijk dezelfde procedure voor de teamindeling van de jeugdteams te hanteren als in de afgelopen jaren. Het is daarbij belangrijk dat alle beschikbare informatie wordt verzameld, op basis waarvan de teamindeling zal worden gemaakt:
    • Frank Teeuwen (JO13 tot en met JO19) en Thijs Matla (JO8 tot met JO12) vullen de rol van Hoofd Jeugdopleiding in.
    • Voor de teams JO8 tot en met JO13 zijn er scouts. Zij zullen informatie direct aanleveren aan Hoofd Jeugdopleiding.
    • De trainers en leiders van alle jeugdteams (JO8 tot en met JO19) krijgen een overzicht, waarin informatie over de teamleden moet worden ingevuld. Ieder levert individueel per e-maileen overzicht aan Kees Adriaanse. Hij maakt er een totaaloverzicht van en stuurt dit naar de Hoofd Jeugdopleiding.
    • Tijdspad:
      • 5 april ontvangen alle trainers en leiders een overzicht met de voetballers van hun team. Ieder staflid vult een formulier in voor zover hij/zij zelf het gevoel heeft waardevolle en relevante input te hebben op de punten.
      • Voor 13 april moeten de overzichten met de informatie zijn ingeleverd.
      • Tussen 13 april en 27 april nemen Frank Teeuwen en Thijs Matla telefonisch contact op met alle trainers en leiders.
      • Van 28 april tot 14 juni zal de TC-jeugd de teamindeling seizoen 2019-2020 maken.
      • 15 juni wordt de teamindeling op de website gepubliceerd. Het streven is om hierbij ook zoveel mogelijk de trainers/leiders voor het seizoen 2020-2021 al duidelijk te hebben.
      • Tot 21 juni is het mogelijk voor ouders en/of spelers om per e-mail een gesprek met Kees Adriaanse aan te vragen over de teamindeling.
      • 27 juni zullen met Kees gesprekken worden gevoerd met ouders en/of spelers over de teamindeling. Hoofd Jeugdopleiding zal daarna worden geïnformeerd. Zij zullen indien nodig een reactie geven aan de speler en/of de ouders van de speler. Let op: hoe deze gesprekken gevoerd zullen gaan worden is mede afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM t.z.t.

Wij denken dat dit, gezien de situatie met de Corona-crisis, een werkbare procedure is, die aan alle belanghebbenden de mogelijkheid geeft om de benodigde informatie aan te leveren.

Frank Teeuwen, Thijs Matla en Kees Adriaanse