"Hallo basisschoolleerlingen en ouders uit de gemeente Deurne,

Ook in 2020 wordt er weer een KNVB Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd in de gemeente Deurne voor basisschoolleerlingen uit groep 5 t/m 8. Na de succesvolle samenwerking van vorig jaar, hebben ZSV, SV Deurne en Leef! Deurne opnieuw de handen ineen geslagen om er samen weer een succes van te maken. Hierbij de informatie over het toernooi en het inschrijven.

• Het toernooi vindt plaats op woensdagmiddag 1 april van 13:30 tot uiterlijk 18:00 uur.
    • De wedstrijden worden net als afgelopen jaren gespeeld Sportpark De Kranenmortel, op de velden van zowel SV Deurne als ZSV. Dit jaar ter bereiken vanaf de kant van ZSV (Kranenmortelweg 6A, 5753 RG, Deurne).
    • Teams uit groep 5/6 spelen de KNVB wedstrijdvorm 6 tegen 6. Teams uit groep 7/8 spelen de KNVB wedstrijdvorm 8 tegen 8.
    • Ieder team heeft maximaal 5 wisselspelers, dus teams groep 5/6 max 11 spelers, teams groep 7/8 max. 13 spelers.
    • Bij groep 5/6 mag er 1 kind meespelen dat 1 jaar ouder is.
      Bij groep 7/8 mogen 2 kinderen meespelen die 1 jaar ouder zijn.
    • Alle kinderen moeten op dezelfde basisschool zitten; er wordt gespeeld in schoolteams. Er mogen zoveel teams mee doen per school als mogelijk is.
    • Elk team heeft minimaal 1 begeleider nodig, die minimaal 18 jaar oud is. Dit kan een ouder, verzorger, opa, oma etc. zijn. Dit hoeft dus zeker geen leerkracht te zijn.
    • De inschrijving verloopt per team. Individuele deelnemers kunnen niet inschrijven. Alle verdere correspondentie verloopt via de teambegeleiders.
      Teams kunnen zich tot 24 februari 2020 aanmelden via de website van ZSV: www.zsvzeilberg.nl. (https://www.wakanutgeve.nl/1948/inschrijfformulier-schoolvoetbaltoernooi-2020/)Wij hopen weer op veel inschrijvingen om er zo samen ook dit jaar een succes van te maken!

Met vriendelijke groet,
      Werkgroep Schoolvoetbal Deurne
      SV Deurne, ZSV Zeilberg en Leef! Deurne “

Schoolvoetbal Toernooi 2020 2