•

Zoals tijdens de jaarvergadering al aangekondigd heeft team “Sponsoring” een sponsor/ vrijwilligers dagje georganiseerd welke heeft plaats gevonden op zaterdag 25 januari jl. Achter de schermen hebben oa. Rene van Cuijk, Niek Fransen en Jeroen van Oosterhout alles in zo’n goed mogelijk banen proberen te leiden en uiteindelijk 40 kaarten voor de voetbalwedstrijd Borussia Mönchengladbach – FSV Mainz 05 kunnen regelen (met dank aan “Sportskoen” te Bakel).

Verslag

Vanaf 12:00 uur hebben we ons verzameld op de Markt in Deurne, waarbij er een touringcar van Hebben Tours klaar stond. In de bus is iedereen welkom geheten door Jeroen en werd iedereen voorzien van een lekker lunchpakket en voor de liefhebbers een halve liter bier. Na een uurtje rijden kwamen we aan bij het stadion en vonden we buiten al snel een gezellige “bierstube” waar we de innerlijke mens verder konden plezieren. Omdat de temperatuur voor de meesten verre van aangenaam was, zijn we eensgezind op zoek gegaan naar het échte supporterscafé van Mönchengladbach en dat vonden we, na wat omzwervingen, op ca. 10 minuten lopen van het stadion. Hier was het heerlijk warm en konden we genieten van de diehard Gladbach supporters “Die Fohlen”.
    Rond 15.00 uur liepen we weer richting het stadion waar we met z’n allen bij elkaar zaten op een mooie plek schuin achter de goal. Met Mönchengladbach in de top 3 en FSV Mainz met 2 Nederlanders in de basis waren alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijk potje voetbal. We gingen helemaal op in de Duitse ambiance en na een paar prachtige goals in het laatste kwartier van de wedstrijd werd er een eindstand bereikt van 3-1.
    Na de wedstrijd (17:15) zijn we nog een klein uurtje rondom het stadion blijven hangen om ook de smaak van “ein richtige Deutsche bratwurst” tot ons te nemen. Terug in de bus werd de wedstrijd nog eens uitvoerig samengevat en werden de laatste Duitse blikken burgemeester gemaakt. Rond de klok van 20:00 uur waren we terug in Deurne en is het overgrote deel nog café ’t Pandje ingedoken. Een enkeling heeft echter nooit genoeg en dus werd ook café De Brouwer nog aangedaan.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Dus als het aan team “Sponsoring” ligt dan wordt dit een jaarlijks terugkerend sponsoruitje waarbij we de band met de vrijwilligers, sponsoren en SV DEURNE nog sterker maken.

SV Deurne doen we samen !

Team Sponsoring SV DEURNE

Sponsor / vrijwilligers uitje SV DEURNE Sponsor / vrijwilligers uitje SV DEURNE 1