• De Rabobank Clubsupport actie is weer begonnen. Wij willen graag alle Rabobank leden vragen om op jullie favoriete club te stemmen! Dit kan via de volgende link: https://www.rabo-clubsupport.nl/peelland-zuid/stemmen of via de Rabo App!

Ons doel van de actie is om uiteindelijk een inspiratie/trainingsruimte op te zetten voor al onze (jeugd)trainers waardoor zij zich nog beter kunnen ontwikkelen. Zo krijgen alle leden uiteindelijk de beste trainingen!

Iedereen mag drie stemmen uitbrengen! Dus stem naast ons bijvoorbeeld ook op MHC Deurne, Fotoclub Optica of Tafeltennisclub Deurne!

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?
    Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van ons een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nog geen lid?
    Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.