• De eerste wedstrijd werd thuis gewonnen van LHC, Laura Hopel Combinatie. Deurne begon erg sterk aan de wedstrijd en kwam door een prachtig doelpunt van Redwan el Idrissi al vroeg op een 1-0 voorsprong. De wedstrijd leek vroegtijdig beslist toen de keeper van de gasten uit Eygelshoven niet veel later met een rode kaart naar de kant moest, maar niets bleek minder waar. De Limburgers kwamen met een man minder terug in de wedstrijd, maar in de loop van de tweede helft trok SV Deurne de wedstrijd toch nog naar zich toe. Spits Stefan van der Werf reageerde attent op een vrije trap en liet de keeper kansloos op zijn schot, 2-1. Dat was tevens de eindstand.

De tweede wedstrijd was direct een heuse kraker, de eerste Kranenmortelderby van dit seizoen. De eerste derby sinds 10 november 2019, destijds ook een thuiswedstrijd voor ZSV.
    Zonder meteen hele grote kansen te creรซren was het overwicht in deze wedstrijd voor SV Deurne. Dit zorgde voor veel balbezit en wat mogelijkheden, maar vooral verdedigend was SV Deurne erg sterk en de bovenliggende partij. ZSV kon niet tot oplossingen komen en kwam na iets meer dan een uur spelen op achterstand. Finn van der Steijn, voor het eerst in de basis, scoorde op aangeven van aanvoerder Thijs Matheij. Een doelpunt wat tot veel vreugde leidde bij de fanatieke supporters achter het doel en ongetwijfeld ook bij de supporters die de wedstrijd thuis volgde via de livestream. Een mooi initiatief van beide clubs, waarbij Jan Kuipers als volleerd spreker de wedstrijd van commentaar voorzag aan Deurnese zijde.
    ZSV probeerde met een slotoffensief nog tot een gelijkmaker te komen maar leek aanvallend onmachtig deze dag. Wat een compliment is voor de blauw witte. Daardoor keerde ons vaandelteam รฉindelijk met een overwinning huiswaarts van Zeilbergs grondgebied.

Door twee overwinning was kwalificatie voor de eerste knockout fase al veiliggesteld toen er nog afgereisd moest worden naar Maastricht voor de wedstrijd tegen Heer.
    De wedstrijd eindigde in 2-3.
    Ook bij deze wedstrijd was de inbreng van jeugdspelers weer erg groot. Centrale verdediger Siem Nijssen maakte zijn debuut door als centrale verdediger te starten aan deze wedstrijd. Later deze wedstrijd kwam ook Sam Schaefer, die in oefenwedstrijden al eerder zijn opwachting maakte, in het veld en maakte daarmee ook zijn officiรซle debuut. Voor Sam een wedstrijd om nooit meer, eens te meer door zijn belangrijke 2-3 in de slotfase van de wedstrijd. Naast Sam en Siem speelde ook Finn van der Steijn mee deze wedstrijd en zat Thijs van der Heijden voor het eerst op de bank. Een prachtig moment voor deze spelers en een mooi signaal richting de jeugdopleiding van de club!

Komende week staat de eerste competitiewedstrijd op het programma waarin SV Deurne in eigen huis aantreedt tegen Venlosche Boys. De gasten, ook gekwalificeerd voor de volgende beker ronde, hebben zich goed versterkt en zij gaan naar verwachting hoge ogen gooien dit seizoen. Een uitdagende start van het nieuwe seizoen! De wedstrijd op de Kranenmortel start om 14.30 uur.