• Stem vanaf maandag 5 oktober op SV Deurne want jouw stem is geld waard!

Het stemmen verloopt dit jaar anders dan voorgaande jaren. Lees hieronder voor de instructies.

Stemmen via de Rabo App!
    Stemmen verloopt dit jaar anders dan je van ons gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van ons dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?
    Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van ons een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Nog geen lid?
    Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.

Namens alle leden van SV Deurne hartelijk dank !!

UPDATE!!!

RABO CLUBSUPPORT ACTIE:
    Net heb ik mijn stem uitgebracht en onze clubs een extraatje toebedeeld.
    Dit jaar is het stemmen totaal anders geregeld. Gebruik je de app van de Rabobank, kun je stemmen via de link "zelf regelen". Je komt dan in het menu, kiest voor Clubsupport en kunt aan de slag.
    Als je die app niet gebruikt en ook niet bankiert via internet, kun je op deze manier niet stemmen.
    Ik heb gebeld met het informatienummer van de Rabobank klantenservice: 088-7226600 met de vraag hoe ik mijn stem kan uitbrengen.
    Zij vragen je gegevens en kijken na welke code je mag gebruiken. Yes gelukt! Stemcode is genoteerd en nu inloggen.
    Je vult je code in en je kunt je stemmen uitbrengen.
    SV Deurne is moeilijker vindbaar, als je de naam intikt wordt onze club niet gevonden. Wel als je de categorie voetbal aankruist, dan komt SV Deurne erbij te staan. Ook als je de naam Sportvereniging Deurne gebruikt komen we meteen in beeld.
    Fotoclub Optika is op naam te vinden, maar staat ook bij het kopje cultuur.
    Het is er niet makkelijker op geworden, maar uiteindelijk is het me gelukt.
    Jullie gaan er toch ook voor?