• SV Deurne heeft twee versterkingen voor het nieuwe seizoen!

Annuleren Regiocup maakt een eind aan het seizoen 20/21

Eerder deze maand heeft de KNVB het besluit genomen dat de Regiocup definitief niet doorgaat. De reden hiervoor is dat de gewenste versoepelingen van de coronamaatregelen door het kabinet uitgesteld zijn waardoor het spelen van wedstrijden voorlopig nog niet tot de mogelijkheden behoort. Door dit bericht komt er een definitief einde aan seizoen 2020-2021. De 2-1 overwinning op Geldrop, midden oktober, gaat zodoende de boeken in als laatste officiële wedstrijd van dit bijzondere seizoen.

Met dit bericht kan het vizier vanaf nu volledig gericht worden op het nieuwe seizoen. Begin augustus staan de eerste trainingen op het programma, de eerste bekerwedstrijd in het weekend van 4-5 september en de eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op zondag 26 september. Ten minste, als alle omstandigheden het tegen die tijd weer allemaal toelaten.

Wij zijn blij om te kunnen melden dat het overgrote deel van de selectie ook komend seizoen onze clubkleuren gaat verdedigen. Dat zijn de volgende namen:
    Robin Verhoeven, Luuk en Yuri Veeneman, Job Steeghs, Mark Louwers, Mark Kuijpers, Dennis Groen, Anton Loverbos, Joris van den Heuvel, Daan Geven, Quincy Plas, Parfait Luwawa, Redwan el Idrissi, Stefan van de Werf, Harm van der Steen en Thijs Matheij.

Ook zijn er voor nu twee spelers die zich nieuw bij de selectie gaan voegen. Dat zijn Dirk van der Zanden en Aziz Sabbar. Dirk is voor de trouwe supporters ondertussen al een bekende naam. Twee jaar geleden maakte hij de overstap van de JO19-1 naar SV Deurne 2 en tijdens zijn eerste seizoen bij de senioren debuteerde de verdediger in het Eerste Elftal. Ook dit seizoen draait hij al vanaf de voorbereiding mee en hij maakt nu de definitieve overstap naar het eerste elftal.

Aziz Sabbar maakt op zijn beurt de overstap van NWC Asten naar Deurne. De twintigjarige linkspoot is erg ambitieus en kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Ik ben erg blij met deze kans om bij SV Deurne aan te sluiten. Een mooie stap vooruit en ik kijk er naar uit om maar waarde voor het team te tonen." Daarnaast wil hij ook zijn huidige club bedanken: "Ik heb mij altijd goed kunnen ontwikkelen bij NWC en ik heb deze stap mede aan die club te danken." Aziz is een middenvelder die ook op de linkerflank uit de voeten kan.

Naast deze twee nieuwe spelers trainen op dit moment ook de nodige jeugdspelers mee bij de selectie. Zij maken deel uit van een talentvolle lichting en krijgen de kans om zichzelf te presenteren om zodoende ook een plekje af te dwingen in de selectie.

Mede door deze positieve ontwikkelingen kijken wij uit naar het nieuwe seizoen!

Team Technische Zaken