• Deurne begon voortvarend aan de wedstrijd en creëerde binnen 10 minuten twee goede mogelijkheden> Eerst kon Parfait Luwawa z'n voet net niet tegen een goede voorzet van Stefan van der Werf krijgen en daarna zag deze zijn inzet na een goede dieptepass van mark Louwers door de keeper gestopt. De eerste de beste kans voor Susteren was meteen raak. Een afgeslagen corner kwam net buiten de zestien voor de voeten van clubtopscorer Kevin Hofmans die met een fraaie volley de bal onhoudbaar in de rechterhoek knalde. Weer werd Deurne in de achtervolging gedwongen en ging steeds matiger spelen. In de 30e minuut moesten Yuri Veeneman en Harm van der Steen beide een gele kaart incasseren, waar laatstgenoemde niet over mocht mopperen. In de 35e minuut was opnieuw een corner de aanleiding voor een doelpunt van Susteren. Tom Timmermans kon vanaf elf meter ongehinderd inkoppen. Wederom een 2-0 achterstand voor SV Deurne en Deurne mocht nog blij zijn dat het voor rust geen 3-0 werd.

Na de thee werden Harm van der Steen en Daan Geven vervangen door Ruhendry Martina en de van een lange blessure terugkerende Anton Loverbos. Met name zijn enorme energie bracht Deurne beter in de wedstrijd. Twan Hendricks schoot na een vrije trap net voorlangs en Luwawa kon te weinig kracht zetten na een actie van Van der Werf. Susteren verzuimde via Hofmans de 3-0 aan te tekenen toen hij een goede kans te onbesuisd over schoot. In de 60e minuut kwam Arne van Geffen voor Twan Hendriks, die licht geblesseerd was. Deurne ging achterin 1: 1 spelen en voerde de druk op. Helaas leidde dat niet tot een aansluitingstreffer, waartoe tussen de 60e en de 75e minuut diverse mogelijkheden waren. Martina zag een strakke schuiver net naast de verkeerde kant van de paal gaan, van Geffen werd in de zestien goed vrijgespeeld, maar zag zijn inzet geblokt worden. De rebound werd door van der Werf te zacht ingeschoten, waardoor de keeper redding kon brengen. Vervolgens werd een schot van opnieuw van Geffen van de lijn gehaald en zag Jan Kuipers een inzet door goed keeperswerk niet in de goal belanden. Kort daarna vielen er weer 2 gele kaarten in 1 minuut voor Deurne, dit keer voor Gregory Lammers (ten onrechte) en voor Quincy Plas. De tijd verstreek en waar het vorige week nog lukte de wedstrijd te keren viel de 2-1 nu veel te laat in de 3e minuut van de blessuretijd. Het was Stefan van der Werf die na een fout in de defensie bij Susteren de bal over de doellijn wist te frommelen. De les van vandaag en eigenlijk ook van de laatste weken zal zijn scherper aan de wedstrijd te beginnen met meer druk naar voren om niet steeds achter de feiten aan te lopen. Volgende week is het D-Day en is Wittenhorst de tegenstander op Sportpark De Kranenmortel.

Opstelling Deurne: Derks-Plas-Veeneman-M. Louwers- Hendricks (60'van Geffen)-Lammers-Geven(46'Loverbos)-J. Kuipers- Luwawa-van der Werf- van der Steen (46'Martina).