• SV Deurne heeft de koppositie niet weten te handhaven. De wervelende voetbalwedstrijd van de week ervoor kreeg geen goed vervolg in Venray.

Door afwezigheid van Quincy Plas en Yuri Veeneman was het blok achterin gewijzigd: Job Steegs op de plek van Yuri en Maarten Vos op de plek van Quincy. De eerste 10 minuten waren geheel voor SV Venray. SV Venray had na 3 minuten al een zeer grote kans maar via 2x een paal werd het geen doelpunt. 5 minuten was het alsnog raak na een voorzet van links werd half ingegrepen en een hard schot viel in de touwen.

Gedurende de eerste helft kwam SV Deurne meer aan voetballen toe maar het spel was te slordig en gehaast om tot echt gevaar te leiden waardoor de snelle counters van SV Venray gevaarlijk bleven. De gevaarlijkste wapenfeiten voor SV Deurne waren pas in de 46e minuut te noteren: een gevaarlijke vrije trap van Arne van Geffen werd tot corner verwerkt door de keeper. Na 3 corners op rij klonk echter het rustsignaal.

Waar ieder verwachtte dat SV Deurne feller uit de kleedkamer zou komen maakte SV Venray al na 2 minuten de 2-0. Nog geen 2 minuten later wist echter wederom Jan Kuipers uit een snelle aanval beheerst af te ronden: 2-1. Rond de 60e minuut kreeg de nr 3 van SV Venray een rode kaart na een slaande beweging richting Harm vd Steen. In de 10 minuten daarna kreeg SV Deurne enkele grote kansen waar de kopkans voor Mark Louwers misschien wel de grootste was. Twan Hendricks (blessure) en Jan Kuipers werden nog gewisseld voor de aanvallers Parfait Luwawa en Stefan vd Werf om de gelijkmaker te forceren maar SV Deurne bleef onnauwkeurig en te gehaast in de aanvalsopzet waardoor SV Venray redelijk makkelijk overeind bleef. De allerlaatste grote kans was voor Stefan maar zijn schot had geen kracht op een paar meter voor de goal.

En dan doet de oude voetbalwet opgeld: SV Venray scoort in de 93e minuut nog de 3-1. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. Volgende week wacht Geldrop in een thuiswedstrijd.

Opstelling Bukkems, M. Kuijpers, Steegs, Louwers, Vos, Lammers, Loverbos, Van Geffen, Hendricks (Luwawa), Kuipers (Vd Werf), vd Steen