• Sv Deurne is het nieuwe seizoen 2020-2021 gestart met een degelijke overwinning op Wilhelmina 08 uit Weert, na de reglementaire 90 minuten stond er 3-0 op het scorebord. Aanvankelijk zag het er niet zo zorgeloos uit, beide partijen begonnen rommelig aan de wedstrijd en hadden moeite het juiste ritme te vinden. Toch was het al in de 12e minuut dat de thuisclub bij de eerste de beste gevaarlijke aanval raak schoot, het was Thijs Mathey die op aangeven van Redwan el Idrissi vanaf de rand zestien beslissend 1-0 liet aan tekenen.
    In het vervolg namen de bezoekers onder aanvoering van spelmaker Koubaly iets meer de overhand , maar de wedstrijd bleef rommelig en door vele irritaties richting de overigens goed leidende scheidsrechter en blessure gevallen waren er opvallend veel onderbrekingen.
    In de 30e minuut moest debutant Jorn Dekkers , die tot dan toe prima gestart was, zich met verdacht op een hamstring blessure laten vervangen door Harm v d Steen, kansen kwamen er over en weer , maar de rust werd na ruim 50 minuten bereikt met de 1-0 stand. Na rust kwam Wilhelmina 08 iets feller uit de startblokken en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar kansen in de 54e en 57e minuut hadden niet het voor hen gewenste resultaat. De wedstrijd kantelde in de 60e minuut, merkwaardigerwijs na een botsing tussen de Deurne spelers Erwin van den Broek en Arne van Geffen, voor de laatste zo heftig dat hij zich moest laten vervangen door ( alweer ) een debutant Joris van den Heuvel. sv Deurne ging dieper spelen en dit leidde tot een aantal mooie aanvallen, een daarvan op links werd in de 75e minuut door Redwan scherp een hard voor getrokken en het was invaller Joris van den Heuvel die attent de bal binnen liep : 2-0 voor de thuisclub.
    Vervolgens moest coach Frank Teeuwen, die vandaag op de bank \"hoog bezoek \"had van zijn mentor van de KNVB voor de eind evaluatie voor zijn trainers diploma, opnieuw wisselen, Harm bleek toch te veel aangeslagen en Mark Louwers kwam voor hem in het veld. Mede doordat Erwin een linie was opgeschoven rolde aanval na aanval met name over links op het vijandelijk doel af er kwamen legio kansen, eerst was het Erwin zelf die een lange rush door de keeper gestuit zag, vervolgens kregen Thijs 2x en Dennis Groen nog prima mogelijkheden, het kijkspel werd vermakelijk , maar gescoord werd er niet.
    Dit veranderde pas in de 875 minuut toen Job Steeghs een corner snoeihard binnen kopte en met 3-0 het puntje op de i zette, de eerste overwinning was definitief binnen.
    Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Wittenhorst, dat zich met twee gewonnen wedstrijden aan de kop van de ranglijst heeft genesteld, maar met name de tweede helft van sv Deurne geeft veel vertrouwen op een goed resultaat.