• De ene goal was nog mooier dan de andere op deze koude, gure, Corona-zondagmiddag. Gelukkig voor de verplichte thuisblijvers was daar Youtube zodat iedereen deze wedstrijd kon volgen onder het commentaar van Jan Kuipers en Frank Boerenkamps. Zonder anderen tekort te doen: de mooiste goal was van Stefan vd Werf, die tot 4-0 leidde..

In de eerste minuten van de wedstrijd waren al 2 kansjes voor beide zijden te noteren waarna in de 10e minuut ineens de spits van BSV oog in oog met Verhoeven (gelukkig) te slap inschoot. In de tegenstoot pikte Matheij de lange bal goed op en hij schoof de bal wel goed onder de keeper door: 1-0
    BSV voetbalde erg afwachtend en liet SV Deurne rustig opbouwen: het trio Veeneman-Louwers-Veeneman speelde een perfecte pot.
    In de 20e minuut gooide Sabbar perfect in op El Idrissi die zijn voorzet geweldig ingekopt zag worden door Vd Werf in de verre hoek: 2-0.
    SV Deurne bleef rustig rondtikken in de 1e helften gevaar was er aan beide zijden niet meer te noteren.

In de 2e helft werd SV Deurne helemaal de bovenliggende partij. In de 50e minuut leidde dit tot 2 schietkansen voor Geven en een kopkans voor El Idrissi in de 60e minuut. In dezelfde minuut een mooie steekpass op Vd Werf waarbij de goed leidende scheidsrechter terecht het vlagsignaal van de grensrechter negeerde. De voorzet werd nog half gekeerd door de keeper van BSV, maar vd Heuvel legt netjes af waarna Matheij zijn 2e goal kon binnentikken: 3-0.

In de 65e minuut volgden wissels: Vd Steen en Groen erin voor El Idrissi en Matheij.
    Nog geen 3 minuten later volgde de mooiste goal van de middag; Groen onderschept een aanval van BSV waardoor de bal bij Vd Werf komt, hij neemt op de borst aan en in de draai schiet hij van ruim 20 meter vol in de kruising binnen: 4-0. Hiermee was de wedstrijd helemaal beslist.
    In de 75e minuut volgt een wissel waarbij Luwawa de vervanger is van Geven. Bij binnenkomst in het veld krijgt hij de korte corner aangespeeld van Groen waarna zijn schot uit de kruising werd gepareerd door de keeper. Uit de daaropvolgende corner kopte Vd Werf door waarna Luwawa van dichtbij binnenkopte (zoals gevraagd door de het trainersduo van Sv Deurne): 5-0.

In de volgende minuten kreeg BSV een paar mogelijkheden waarbij nog een bal van de lijn werd gehaald maar daarna was het mooie slotakkoord nog voor SV Deurne.
    In de 84e minuut mochten Knijnenburg en Vd Steijn nog invallen voor Vd Werf en Plas nadat ze deze ochtend al mede voor een overwinning van Deurne 2 hadden gezorgd. Vd Steijn geeft direct daarna een pass op Luwawa en die zet de mee opgekomen Louwers met een steekbal vrij voor de keeper waarna de verdediger met een bekeken stiftje voor de 6-0 zorgt.

En er zit nog een goal in het vat: Sabbar speelt Luwawa aan in de spits die aflegt op Sabbar en hij zorgt voor de 7-0 in de 87e minuut. De scheidsrechter vindt het in de 90e minuut voldoende. SV Deurne zet een prachtig resultaat neer waarbij te zien is dat het fijne teamgevoel in deze brede selectie zorgt voor tot nog toe succesvol seizoen.
    Op 5 december a.s. staat de kraker tegen buurman ZSV op het programma waarbij de posities op de stand dit seizoen heel anders zijn dan afgelopen seizoenen; de vraag is echter of er zal worden gespeeld; SV Deurne lijkt er klaar voor !

Verhoeven, Y. Veeneman, L. Veeneman, Louwers, Plas (Knijnenburg), Sabbar, Geven (Luwawa), Van den Heuvel, Matheij (Groen) , Matheij, Van der Werf (Vander Steijn), El Idrissi (Vd Steen))