• Op een winderig en regenachtig veld speelde sv Deurne vanmiddag net zoals de weersomstandigheden, en die waren heel slecht......

Vanaf de eerste minuten nam sv Venray het heft in handen tegen een veel te defensief opererend Deurne, dat met vier man op het middenveld en dus twee mensen voorin tot slechts een schot kwam in de totale eerste helft en dat was in de 15e minuut nog van onze jongeling Finn van der Steijn. Niets lukte sv Deurne deze middag en het was een fris opererend sv Venray dat makkelijk tussen de linies speelde en vervolgens via de vleugels kans op kans creรซerde, Uw verslaggever had er al vijf geteld, voordat aanvaller Vievermans een foutje van Robin Verhoeven in de 21 e minuut resoluut afstrafte: 1-0 voor de thuisclub. Hoewel de kansen bleven en sv Deurne daar hoegenaamd niets tegenoverstelde, was het een wonder dat er slechts in de 41e minuut nog gescoord werd en dat daardoor de rust stand met 2-0 bereikt werd.

In de rust greep coach Frank Teeuwen in en bracht met de invallers Stefan van der Werf en Harm van der Steen in ieder geval meer power in de aanval, dit leverde wel tot enkele kansen, maar tot scoren leidde dit niet. Dit in tegenstelling tot de thuisclub, want omdat sv Deurne de linies niet gesloten kon houden, bleef het aanval op aanval en kans op kans regenen. Uiteindelijk leidde dit in de 62 e en 64 e minuut tot doelpunten van respectievelijk Kersten en Vievermans, die de 3-0 en 4-0 lieten aantekenen. De wedstrijd was gespeeld en beide teams gingen volop aan het wisselen, waarbij sv Deurne nog nieuweling Teun Bijsterveld en later Parfait Luwawa en Yuri Veeneman in het veld bracht, veel hielp dit niet, al bracht Teun wel wat extra beleving. Na nog eens vele kansen, waren de bezoekers uiteindelijk blij dat na negentig minuten de schade tot vier tegen treffers beperkt bleef, maar duidelijk was dat de thuisclub vanmiddag heer en meester was.

Kortom een wedstrijd om snel te vergeten en het is aan coach Frank Teeuwen om deze middag snel uit de hoofden te krijgen en toch weer voorbereid te zijn op de komende thuiswedstrijd tegen De Ster uit Stein van aanstaande zondag.

De opstelling: Verhoeven, Plas, Steeghs (Yuri Veeneman ), Louwers, Sabbar,vd Heuvel, Groen ( T Bijsterveld ), Geven ( van der Steen ), Steijn ( van der Werf ), Mattheij, El idrissi ( Luwawa ).