• Beste leden,

Bij deze de teamindeling voor het seizoen 2022/2023. Na vele overleggen waarin we elk jeugdlid individueel hebben besproken, is het eindelijk zover! Het nieuwe seizoen komt eraan en daar hoort een nieuwe teamindeling bij.

Wil je meer weten over onze teamindelingsprocedure? Lees hier het artikel: https://www.svdeurne.nl/procedure-teamindeling-seizoen-2022-2023/

Download hier het bestand met de teamindelingen: Definitieve Teamindeling 2223 (1)

Heb je vragen over de teamindeling? Tot woensdag 15 juni is het mogelijk voor ouders en/of spelers om per e-mail naar verenigingszaken@svdeurne.nl een gesprek met Kees Adriaanse (procescoördinator teamindeling) aan te vragen over de teamindeling. Op zaterdag 18 juni vanaf 11:00 uur zullen door Kees gesprekken worden gevoerd met ouders en/of spelers over de teamindeling.

Let op: dit is de enige route waarop vragen in behandeling worden genomen. Zorg er dus voor dat je de juiste weg bewandelt als je een vraag hebt.

We gaan de komende weken flink aan de slag met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Hieronder valt onder meer het invullen van de stafleden voor de jeugdteams. Mocht je graag een rol willen spelen, laat dat dan zeker weten via verenigingszaken@svdeurne.nl

Op 25 juni krijgen alle teams de kans om het nieuwe seizoen te openen door middel van het voetballen in het stadion van Helmond Sport. Daarover volgt later meer. De staf van de teams krijgt daarna tussen 27 juni en 20 juli nog de kans om een aantal trainingen te organiseren om elkaar alvast te leren kennen.

Laten we er samen een mooi seizoen van maken!