• Beste leden,

Bij deze de teamindeling voor het seizoen 2021/2022. Na vele overleggen waarin we elk jeugdlid individueel hebben besproken, is het eindelijk zover! Het nieuwe seizoen komt eraan en daar hoort een nieuwe teamindeling bij.

Wil je meer weten over onze teamindelingsprocedure? Lees hier het artikel: https://www.svdeurne.nl/procedure-voor-de-teamindeling-seizoen-2021-2022/

Download hier het bestand met de teamindelingen: Definitieve Teamindeling 2122 (1)

Heb je vragen over de teamindeling? Tot vrijdag 11 juni is het mogelijk voor ouders en/of spelers om per e-mail naar verenigingszaken@svdeurne.nl een gesprek met Kees Adriaanse aan te vragen over de teamindeling. Op 12 juni vanaf 11:00 uur zullen door Kees gesprekken worden gevoerd met ouders en/of spelers over de teamindeling.

We gaan de komende weken flink aan de slag met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Hieronder valt ook het organiseren van wedstrijden tegen andere clubs, als vervanging voor de Regiocup. Lees hier alle praktische informatie voor de aankomende weken: Praktische info teamindeling

Laten we er samen een mooi seizoen van maken!