• Vrijdag 3 juni – op zijn 95ste verjaardag – is Theo van Griensven benoemd tot Lid van Verdienste van SV Deurne. Voorzitter John Verhees speldde hem het gouden kleinood dat bij deze eretitel hoort op.

Van Griensven is het oudste nog enige levende lid van de vereniging sinds de oprichting in 1942. Daarvoor was hij ook al vijf jaar lid van Deurania, een van de voorlopers van SV Deurne. In 1942 fuseerde Deurania met D.O.S. en was (RK) SV Deurne een feit.

Als voetballer pendelde Van Griensven tussen het eerste en tweede elftal. Toen hij 20 jaar was werd hij, zoals zoveel jongens van zijn leeftijd, opgeroepen voor militaire dienst om te dienen in de koloniale oorlog in het toenmalig Nederlands-Indië. Zijn twee jaar oudere broer Jan sneuvelde in die oorlog.

Na de oorlog keerde hij terug naar het voetbalveld en op zijn 30ste maakte hij de overstap naar de veteranen. Knieproblemen dwongen hem uiteindelijk tot stoppen. Maar Theo bleef zich inzetten voor de club en was, onder andere, zeer nauw betrokken bij de oprichting van de supportersvereniging. Deze vereniging haalde veel geld op voor de club door kienavonden; eerst wekelijks, maar vanwege het succes twee keer per week. Die supportersvereniging voerde ook de – nog steeds bestaande - verloting om de wedstrijdbal in en de reclameborden om het hoofdveld.