• Na de succesvolle eerste editie van de Wieler-Driedaagse van vorig jaar werd op 10 januari j.l. het startschot gegeven voor de tweede editie. In totaal gingen 20 teams, waaronder vier dames teams, met elkaar de strijd aan om te kijken wie er uiteindelijk met de eer vandoor zou gaan. Ook nu werd er weer gestreden om de prijzen in zowel individueel als teamverband.

  Als winnend team kwamen evenals vorig jaar Bram en Joppe Wisse als winnaar uit de bus. Vorig jaar fietste zij nog voor Bikesporthollidays, nu droegen zij het shirt van sponsor Alert shop.

  Bij het sprintkampioenschap voor mannen deed Bart Nelissen er alles aan om titel te prolongeren. Ook dit jaar zat hij wederom bij de laatste sprinters in de finale, maar deze keer moest hij zijn meerdere erkennen in Job Steeghs. Die had er zo de vaart in zitten dat hij het zichzelf zelfs veroorloven om in de halve finale uit zijn pedalen te schieten. Een knappe prestatie! Job, tevens spelers van het eerste elftal, fietste dit jaar voor Vertec/Bouwbedrijf Stijn Swinkels.

  Het sprintkampioenschap voor dames werd dit jaar voor het eerst gereden. Na een zinderende finale was het Britt Boerenkamp, speelster van Dames 1 en rijdend voor Groep Care, die als eerste de finish bereikte.Naast deze winnaars willen wij natuurlijk ook alle andere deelnemers en sponsoren enorm bedanken voor de tomeloze inzet, sportiviteit en gezelligheid!

   

  Als organisatie kijken wij wederom terug op een zeer geslaagd evenement! Wij kunnen tevens aankondigen dat in 2020 de 3 de editie op stapel staat. Dat zal zijn op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 januari in ‘De Basis’ van SV Deurne. Wij streven er deze editie naar om een aparte dames competitie op poten te zetten.

  Mis het niet en noteer 9, 10 en 11 januari alvast in je agenda!

   

  De organisatie

rfwbs-slide