• Een belangrijke oproep voor maar vooral zeer dringend beroep aan iedereen

Beste SV Deurne leden, bezoekers, vrijwilligers en andere betrokkenen,

Corona houdt ook onze mooie vereniging nog steeds alle dagen bezig. We hebben met de overheidsregels leren omgaan, maar het blijft allemaal enorm lastig.

Aan de hand van de persconferentie van afgelopen vrijdag zijn er enkele nieuwe coronamaatregelen ingevoerd. Deze maatregelen treffen ook onze vereniging. De maatregelen zijn natuurlijk voor niemand een plezier, maar we moeten elkaar blijven ondersteunen in deze lastige tijd.

De volgende (nieuwe regels) gelden vanaf dit moment op de club:

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers mogen blijven voetballen, dit verandert gelukkig niet. We kunnen dus gewoon nog lekker voetballen.
    • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Dit geldt zowel voor wedstrijden als trainingen.
    • In de kantine is een CTB (coronatoegangsbewijs) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. Hier wordt vanaf nu dan ook op actief op gecontroleerd, dus heb je bewijs bij de hand als je naar binnen gaat.
    • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.
    • Het afhalen van eten/drinken bij het afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB, echter is het dragen van een mondkapje dan verplicht.
    • De kantine sluit uiterlijk om 20:00

• Deze regels blijven voorlopig tot en met 4 december 2021 van kracht.

Het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en ons aan de regels houden. Zo kunnen we hopelijk zo snel mogelijk weer onze teams aanmoedigen naast het veld!

SV Deurne Doen We Samen!

Met sportieve groet,