• Beste deelnemers aan de Grote Club Actie,

De verkoop van de loten voor de Grote Club Actie loopt nog steeds door maar wij kunnen ons goed voorstellen dat jij jouw familie, vrienden en buren al veel loten hebt verkocht en het boekje ergens op de kast ligt..... OF!!! Je maakt nog even een eindsprint om nog een aantal loten te verkopen, dat kan natuurlijk ook.

Omdat door alle Corona maatregelen onze kantine de komende weken gesloten is organiseren we een apart inlevermoment. Op zaterdag 7 november tussen 09.30 en 12.00 uur kunnen alle boekjes ingeleverd worden in de “De Basis”, de kantine van SV Deurne. Iemand van de organisatie is dan aanwezig om de boekjes in ontvangst te nemen.

Wat kon je ook alweer winnen?

• -  Bij 15 verkochte loten krijg je een kunstleren voetbal
    • -  Vanaf 25 loten of meer ontvang je een originele Derbystar voetbal van decategorie waar je in speelt
    • -  Het jeugdlid van elke categorie die de meeste loten verkoopt, krijgt eenwaardebon van Sportpunt Deurne. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimaal 35 loten verkocht hebben

Je kunt ook gemakkelijk online je loten kopen: https://clubactie.nl/lot/sportvereniging-deurne/300556
    Zet de naam van je dochter/zoon, neefje/nichtje, kennis, etc erbij dan komen de loten onder zijn/haar naam te staan en kunnen ze een leuke prijs winnen!

Heb je extra verkoopboekjes nodig of heb je nog andere vragen neem dan contact op met Sanne Fransen op 06 41 25 21 98, bij voorkeur via Whatsapp, of mail naar sannefransen@hotmail.com.

Heel veel succes met de verkoop !

Met sportieve groet,
    Activiteiten commissie SV Deurne

Update Grote Club Actie !!