• We mogen weer!!

Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april heeft SV Deurne een overleg gehouden over de eventuele activiteiten met betrekking tot de jeugd. Gedurende het gehele proces volgen wij uiteraard als club de richtlijnen van de KNVB, het RIVM en de adviezen van het ministerie en de gemeente.

De maatregelen zoals die zijn afgekondigd bieden de jeugd ruimte om eventueel weer activiteiten te gaan starten. Hierover heeft SV Deurne met betrekking tot de onderbouw onderstaande besluiten genomen.

Let op! Voor de bovenbouw (JO13 t/m JO19) bespreekt SV Deurne op dit moment verschillende scenario’s. Hierover volgt later meer.

Mini’s + JO7

De mini’s en de JO7 trainen vanaf woensdag 6 mei weer 1x in de week op veld 5, zo dicht mogelijk bij de parkeerplaats. De staf vangen spelers bij de poort op. Lees goed de richtlijnen hieronder door het verder betekent voor spelers, ouders/supporters en stafleden!

JO8 t/m JO12

Alle JO8 t/m JO12-teams krijgen de mogelijkheid om vanaf 4 mei weer 2x in de week (maandag/woensdag) te trainen op Sportpark de Kranenmortel. Lees goed de richtlijnen hieronder door het verder betekent voor spelers, ouders/supporters en stafleden!

UPDATE – Jeugdtrainingen t/m JO12

De veldindeling voor maandag én woensdag!

Interne toernooien zaterdagen

De KNVB heeft de competitie afgelast en ook oefenwedstrijden mogen niet. Om de kinderen toch weer de magie van de zaterdag te laten beleven gaan we interne toernooien spelen. Op deze dagen worden er gemixte partijtjes gespeeld. Lees goed de richtlijnen hieronder door het verder betekent voor spelers, ouders/supporters en stafleden!

zaterdag 9 mei, zaterdag 23 mei, zaterdag 6 juni

Dagindeling

09:00 – 10:00 uur – JO7/JO8 – Toernooicoördinator Karim van den Broek

10:30 – 11:30 uur – JO9/JO10 – Toernooicoördinator Tobias Weijer

12:00 – 13:00 uur – JO11/JO12 – Toernooicoördinator Sander Tielens

Verdere informatie volgt via de trainers/leiders of toernooicoördinator!

Niet-leden

Wil jij deelnemen en ben je (nog) geen lid van SV Deurne? Stuur een mail naar efcoordinator@svdeurne.nl. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen.

Richtlijnen

Spelers

• Was je handen voor je thuis vertrekt
    • Kom in voetbalkleding
    • Neem je eigen bidon mee en gebruik alleen deze
    • Ga na de activiteit direct naar huis, blijf niet hangen
    • De kantine en kleedlokalen zijn dicht (thuis douchen, geen tas mee)

Ouders & Supporters

• De KNVB en het RIVM staan niet toe dat je het sportcomplex betreedt.
    • Houd je aan de juiste route en voorschriften op de parkeerplaats (kiss & ride).
    • De kantine en kleedlokalen zijn dicht

Stafleden

• Houd je aan de verplichte looproute bij het halen/brengen van materialen
    • Houd 1,5 meter afstand bij het halen/brengen van de materialen
    • Er is maar één trainer tegelijk in het ballenhok

Let op!

• Trainen is niet verplicht! Meld je af bij je trainer wanneer je niet komt.
    • Vertoon je ziekteverschijnselen? Blijf dan thuis!
    • De kantine en kleedkamers zijn ten alle tijden gesloten
    • Tijdens trainingen zijn alleen spelers en stafleden t/m JO12 op het sportpark

UPDATE – Jeugdtrainingen t/m JO12 1 UPDATE – Jeugdtrainingen t/m JO12 2