5 augustus 2020
    Oefenprogramma

Begin augustus begint voor zowel SV Deurne 1 als 2 de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijd van SV Deurne 1 staat gepland op zaterdag 8 augustus aanstaande.

Aangezien dit de eerste wedstrijden in Corona tijd zijn is het belangrijk voor alle bezoekers om alle bekende richtlijnen van de overheid strikt na te leven. Belangrijkste is dat ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt en niet naar het sportpark komt met de bekende verschijnselen en dat we met z’n allen de 1,5 meter handhaven. Dit kan betekenen dat we het sportpark zullen sluiten indien er te veel bezoekers komen want vol = vol.

Aangezien het waarschijnlijk heel erg warm gaat worden, zaterdag aanstaande zal de wedstrijd op gras, op veld 3 gespeeld worden. Hierbij is dat deel van het veld voor de Basis gereserveerd voor de wisselspelers en begeleiding van beide teams (ook op 1,5 meter) en dus niet toegankelijk voor toeschouwers.

Onderstaand het programma van beide teams, waarbij er zich nog altijd wijzigingen kunnen voordoen, die wij dan ook zo spoedig mogelijk via de site en social media zullen communiceren.

Voorbereidingsprogramma SV Deurne 1:

zaterdag 08 augustus SV Deurne – Erp, aanvang 18.00 uur*

donderdag 20 augustus SV Deurne – Volharding, aanvang 20.00 uur

dinsdag 25 augustus SV Deurne – SV De Braak, aanvang 20.00 uur

Voorbereidingsprogramma SV Deurne 2:

zondag 16 augustus Mierlo Hout 2 - SV Deurne 2, aanvang 11.00 uur

zondag 23 augustus SV Deurne 2 – NWC 2, aanvang 11.00 uur

*Onder voorbehoud van mogelijke aanpassingen.