• SV Deurne Walking Football

  De stijgende populariteit van deze voetbalvorm is ook bij SV Deurne niet onopgemerkt gebleven en in samenwerking met Leef! Deurne is besloten te gaan kijken of deze vorm ook in Deurne aangeboden kan worden. Op dit moment bestaat nog geen soortgelijk aanbod in de gemeente. SV Deurne wil graag kartrekker zijn van deze nieuwe tak van voetbalsport door het komend seizoen aan te bieden.

  Walking football is voor 60-plussers en een voetbalvorm waarbij spelers op een kwart veld in wandeltempo de bal maximaal op heuphoogte spelen in een spelvorm van zes tegen zes, zonder keeper, zonder (fors) lichamelijk contact.

  Namens SV Deurne nemen voormalig eerste-elftalspelers Guus Boers, Emiel Hagendoorn en Jo Verheijen het voortouw. Komende periode wordt contact gezocht met omliggende verenigingen om ervaringen te delen en eventueel ter promotie een demonstratiepartij te voetballen.

  Commissie
  Voorzitter: Dhr. G. Boers,  ( contacten hoofdbestuur en ledenadministratie )
  Vicevoorzitter: Dhr. J. Verheijen ( materialen,kleding,sponsoring,kantinezaken )
  Secretaris: Dhr. Th. Van Dijk ( Trainer-Coach)
  Algemene zaken/public/relations: Dhr. E. Hagedooren

  SV Deurne stelt graag haar accommodatie ter beschikking en wil het Walking Football in woord en daad ondersteunen. Interesse in Walking Football? Meld je aan via onderstaand formulier

 • Aanmeldformulier Walking Football

rfwbs-slide